Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

Bio-Schweine-Tagung

Categorie:Event
Contactpersoon:Christian Wucherpfennig
Adres:Hotel Landgoed Ehzerwolde, Ehzerallee 14
Plaats:Almen
Van:20-11-2019 11:00
Tot:22-11-2019 16:00
E-mailadres:Christian.Wucherpfennig@lwk.nrw.de

Bio-Schweine-Tagung

Bio-Schweine-Tagung

Volgt u de marktontwikkeling in biologisch varkensvlees? En kijkt u daarbij weleens over (erf)grenzen? Op 20, 21 en 22 november organiseert de Duitse Lantwirtschaftskammer in samenwerking met De Groene Weg en Reudink de Bio-Schweine-Tagung. En dit keer in Nederland. Drie dagen vol excursies, interessante pre-sentaties en lezingen. Het programma vindt grotendeels plaats op Landgoed Ehzerwold in Almen (Gelder-land), maar bevat ook excursies naar Lochem (fabriek Reudink) en Hengelo (bio-varkenshouder Harmsen). Ook is er de mogelijkheid om op Landgoed Ehzerwold te overnachten.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan deze Bio-Schweine-Tagung. Dit meerdaags evenement trekt jaarlijks zo’n 75 Duitse varkenshouders. De voertaal is dan ook Duits. In deze brochure vindt u het volledige programma en de mogelijkheden voor aanmelding. Treffen we u ook in Almen?

Meer info en aanmelden
Heeft u vragen of wilt u meer infomatie? Neem dan contact op met Christian Wucherpfennig via Christian.Wucherpfennig@lwk.nrw.de of bel naar +49 163 90 69 666. Volg voor aanmelding de instructies in deze brochure.