Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

08-04-2015

Agritop gecertificeerd dealer voor Reudink

ForFarmers dealer Agritop heeft op 19 maart jl. het SKAL-certificaat ontvangen. Agritop gaat in het eigen werkgebied samen met Reudink het biologische segment in de sectoren rundvee, geiten en schapen bewerken.

Het werkgebied van Agritop, in het Noordwesten van Nederland, is een groeimarkt voor de biologische veehouderij. “Een goed moment om extra te focussen op de biologische sector”, aldus Wander de Wolde, eigenaar van Agritop. “Voor ons is het ook een stap om te groeien in de Total Feedstrategie van ForFarmers. De voeders van Reudink staan zeer goed bekend. Gecombineerd met de begeleiding door specialisten van Reudink verwachten we de komende tijd te kunnen groeien in marktaandeel. We maken een goede start, want de eerste nieuwe biologische melkveeklant heeft deze week besteld.”

Ook Reudink is enthousiast over de keuze van Agritop. “Dankzij de samenwerking winnen we aan commerciële slagkracht in het werkgebied van Agritop. Een win-winsituatie dus”, stelt Reudink directeur Wilfred Jonkman.