Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

14-01-2013

BioVak 2013

Op woensdag 23 januari a.s. organiseren we voorafgaand aan de beurs BioVAK 2013 in de IJsselbar van het IJsselhallencompex een symposium Melkveehouderij: 'Schakelt u ook?"

Daarnaast heten we u natuurlijk van harte welkom op onze stand, standnummer A70 van de BioVAK 2013!

ForFarmers Biologisch en Reudink Biologische Voeders gaan in de toekomst verder onder de naam Reudink BV. We zijn er trots op ons aan u voor te stellen tijdens de BioVak 2013. Graag tot ziens op 23 en 24 januari.

SYMPOSIUM MELKVEEHOUDERIJ: 'SCHAKELT U OOK?'
Volgens de verwerkende industrie is er in Nederland ruimte voor een extra productie van 25 miljoen kilogram biologische melk. Komt u ook in aanmerking voor de pot van 25 miljoen? Speciaal voor melkveehouders die overwegen om biologisch te gaan produceren wordt dit symposium georganiseerd.

Het programma start om 10.30 uur en ziet er als volgt uit:

  • Opening door Wilfred Jonkman, directeur Reudink
  • 'Kansen en bedreigingen bij omschakelen naar de biologische melkveehouderij met behulp van de Bio-barometer" door Kees Water van Ekopart (onafhankelijk adviseur)
  • 'De biologische melkveehouderij in perspectief van de consument en retail' door Liselotte Hamelink-Veen, manager duurzaamheid CBL
  • 'Hoe werkt omschakelen in de praktijk?' door Anita Jongman, biologisch melkveehoudster te Leens
  • 'Het optimale rantsoen voor de biologische melkkoe' door Robert van Dorst, specialist biologische melkveehouderij Reudink


We sluiten het symposium af om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch; aansluitend heeft u vrij toegang tot de BioVAK. Uiteraard bent u daar ook van harte welkom op onze stand A70. Aanmelden voor dit symposium kan via info@reudink-bio.eu of telefonisch op tel.nr. 0800 7383465. Graag tot 23 januari om 10.30 uur in de IJsselbar van het IJsselhallencomplex in Zwolle!