Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

19-08-2021

Dit zijn wij: Team Biologische Melkveehouderij van Reudink

Reudink draagt bij aan een duurzame biologische veehouderij. De zorg voor omgeving, mensen, dieren en bodem staat hierbij centraal in ons handelen. Ons logo symboliseert de kringloop, waarbij de punt op de letter i staat voor de zon die haar licht laat schijnen op de aarde. De dieren staan voor de diersectoren waarin we actief zijn. Samen met biologische veehouders werken we aan de ontwikkeling van de biologische sector. Dit dragen we uit middels onze missie ‘leaders in organic farming’. We zijn specialist in de productie van biologische mengvoeders met bio-specialisten voor elke diersector. Het Team Biologische Melkveehouderij, met expertise op het gebied van o.a. rantsoenoptimalisatie, transitie, jongvee, weidegang en ruwvoerteelt, stellen we graag aan u voor.

Team Biologische Melkveehouderij van Reudink
(Klik op afbeelding om te vergroten)

Trots op bio-boeren

We zijn trots op de biologische veehouderij en specifiek ook de biologische melkveehouderij waarin we samen met onze klanten elke dag groeien en mooie resultaten behalen. Samen met de bio-veehouder realiseren we resultaat op het erf in de vorm van een goed en duurzaam rendement, een gezonde veestapel en een hoge efficiëntie. Dit doen we door het aanbieden van Total Feed-oplossingen welke verder reiken dan voeders. Ons team van specialisten ondersteunt de bio-veehouder bij de gehele bedrijfsvoering. We denken met u mee en bieden maatwerk om bedrijfsspecifieke doelstellingen te behalen. Onze kennis, advisering en ervaring in de sector maakt Reudink tot dé contactpersoon van de boer, want: ‘Biologisch melkvee houden is een uitdaging’ en dat weten wij als geen ander. Wij geloven in win-win, partnerschap. Samen gaan we de uitdaging aan en zijn we trots op bio-boeren en de bio-sector.

Starten met of omschakelen naar biologische productie

Reudink biedt ondersteuning aan (mogelijke) omschakelaars en starters in bio middels de beschikbare kennis en jarenlange ervaring in de sector. In september organiseert Reudink de omschakeldagen voor melkvee. Op drie locaties in Nederland (Noord-Midden-Zuid) bezoeken we nieuwe bio-bedrijven. Wat komt er kijken bij nieuwbouw of omschakeling naar bio? Wat is de ervaring van andere veehouders? En is het iets voor u? Wij nemen u mee in de praktijk, delen onze kennis en beantwoorden al uw vragen. Meer informatie over het programma, externe sprekers, data en aanmeldmogelijkheden vindt u hier.

Koe

Wilt u meer weten?