Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

01-04-2019

Even voorstellen: Adrie van Santvoort

Adrie van Santvoort

Per 1 februari 2019 versterkt Adrie van Santvoort het team van Reudink als nieuwe Salesmanager Pluimvee. Hij stelt zich aan u voor.

“De agrarische sector loopt als een rode draad door mijn leven. Geboren en getogen op de gemengde boerderij van mijn ouders in het Brabantse Nistelrode en spelend op het leghennenbedrijf van mijn opa en ooms. Na de middelbare school volgde ik de HAS in Den Bosch en studeerde af met een specialisatie in bedrijfseconomie en pluimveehouderij. Daarna heb ik verschillende functies gehad in de pluimveesector: van specialist vleeskuikens tot verkoopmanager en de laatste jaren als operationeel directeur bij Global Feed Mill. Samen met mijn vrouw Susan heb ik drie kinderen en in mijn vrije tijd speel ik graag competitief zaalvoetbal mét de bijbehorende derde helft.

Vooruitstrevend

Nu maak ik de overstap naar Reudink. Waarom? Omdat de vooruitstrevende aard en de open en transparante werkwijze mij enorm aanspreekt. Ook de specialisatie in biologisch voer vind ik een pre. Dit maak ik graag tot waarde op het boerenerf, zodat dit bijdraagt aan het rendement in de stal van onze pluimveeklanten en een goede samenwerking in de keten.”