Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

10-11-2016

Leaders in organic farming

De afgelopen periode hebben we ons gebogen over de positionering van Reudink in de markt. Hoe kunnen we ons als biologisch bedrijf onderscheiden en zichtbaarder zijn? En wat willen we samen met onze klanten bereiken?

Om ons te helpen bij het bepalen van de positionering hebben we een aantal medewerkers, klanten en relaties gevraagd om mee te denken. Dit leverde waardevolle informatie op. Zo onderschreven alle betrokkenen de stelling dat Reudink hoogwaardige biologische voeders levert met een voorspelbaar resultaat en een marktconforme prijs. Ook is Reudink specialist in de sector met deskundige, professionele medewerkers die de klant toegevoegde waarde leveren. Echter, aan het logo van Reudink is niet te zien dat het bedrijf actief is in de biologische sector.

Op basis van deze informatie zijn we tot de conclusie gekomen dat veel goed gaat. Om ons in de markt duidelijker te positioneren, is aan het vertrouwde logo van Reudink een tekst (pay-off) toegevoegd: ‘Leaders in organic farming’. Op deze wijze laten we duidelijk zien waar we voor staan en wat we samen met onze klanten willen bereiken. Reudink is werkzaam in de biologische sector en werkt samen met u aan een leidende en onderscheidende positie in de biologische sector, nu en in de toekomst.

Ook onderstaande foto’s zijn onderdeel van de nieuwe positionering, waarmee we de ‘Leaders in organic farming’ een gezicht willen geven. De nieuwe pay-off en bijbehorende foto’s zullen de komende tijd op steeds meer uitingen van Reudink verschijnen.