Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

03-11-2020

Nieuwe zakgoedinstallatie

Afbeelding: Artikel 4b nieuwe Reudink-groene ventielzak

Reudink is continue bezig met optimaliseren en verbeteren, zo ook van de processen in de fabriek. Daarom is onlangs de zakgoedinstallatie vervangen.

In de week van 19 t/m 23 oktober is er een nieuwe zakgoedinstallatie op de productielocatie van Reudink in Lochem geïnstalleerd. Door de nieuwe installatie kan er nog efficiënter en hygiënischer gewerkt worden. Ook zorgt de installatie voor arbeidsverlichting onder onze productiemedewerkers. Er komen andere pallets van 1,0x1,2m en nieuwe zakken. Een voordeel van het nieuwe ontwerp van de zakken is een stabielere stapeling op een pallet.

De installatie resulteert in een kleine wijziging van het uiterlijk van het zakgoed. Waar eerder gebruik werd gemaakt van gestikte openmondzakken, worden nu ventielzakken uitgeleverd. Wat betreft de lay-out zien de zakken er vrijwel hetzelfde uit. Nog altijd herkenbaar aan het ‘Reudink-groen’. Ook blijft de inhoud van de zak met 20kg gelijk.

Heeft u nog vragen over de wijzigingen of wenst u een nadere toelichting? Neem dan contact op met uw voeradviseur óf met onze Klantenservice