Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

30-08-2019

Bio suikermaisresten: duurzaam en smakelijk bijproduct

Afbeelding: Bio suikermaisresten2

Biologische suikermaisresten zijn een smakelijke aanvulling op het melkveerantsoen en geschikt voor jongvee, droge koeien en melkkoeien. Dit product is tot ongeveer eind september beschikbaar en de voorraad is beperkt. Wees er dus snel bij!

De suikermaisresten komen vrij bij de verwerking van biologische suikermaiskolven. De geoogste kolven worden van de korrels ontdaan. De korrels zijn bestemd voor humane consumptie. De spil, het schutblad, achtergebleven korrels en onverwerkbare kolven vormen de biologische suikermaisresten en zijn geschikt als aanvullend veevoer. Het product bevat veel ruwe celstof en een deel zetmeel wat afkomstig is van de uitgezeefde en incourante maiskorrels.

Bestel nu

Het product is erg smakelijk en is slechts een korte periode per jaar (tijdens oogst suikermais) verkrijgbaar. Tot eind september kunt u het via uw dealer of Reudink bestellen. Maar let wel: op = op! Neem voor meer info contact op met uw lokale dealer of met de klantenservice van Reudink via 088 – 024 81 65 of mail naar info@reudink-bio.eu.