Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

19-08-2021

Biologische melkveehouderij, is dat iets voor mij?

Koe in veld

De gangbare melkveehouderij wordt grootschaliger en intensiever met steeds meer uitdagingen. Niet elke veehouder ziet daar zijn of haar toekomst. Wilt u een andere weg inslaan? Overweegt u biologische productie? Steeds meer melkveehouders interesseren zich in bio, maar weten niet precies wat dit betekent voor hun bedrijf. Reudink informeert en adviseert u graag over het omschakelen naar biologische melkveehouderij. Daarom organiseren wij in september de ‘Omschakeldagen Melkvee’.

Bio biedt perspectief

Een groeiende interesse in bio en een toenemende biologische consumptie biedt perspectief voor omschakelaars. In de biologische sector zien we kleine, middelgrote en ook grote bedrijven die met een duidelijke visie en structuur worden geleid naar de toekomst. De zorg voor omgeving, mensen, dieren en bodem staat centraal. Bio is niet stereotiep kleinschalig, oubollig en weinig rendabel. De biologische veehouderij biedt kansen. Laat u goed informeren en onderzoek of dit iets voor u is. Vanuit Reudink dragen wij daar graag een steentje aan bij. Middels onze kennis, jarenlange ervaring in de bio-sector en ons uitgebreide netwerk, vinden we samen de antwoorden op al uw vragen. We kunnen u stap voor stap begeleiden in het proces van omschakeling. We maken het u makkelijk en overzichtelijk.

Omschakeldagen Melkvee: omschakelen doe je zo!

Op 22 (regio Midden) en 28 september (regio Noord) geeft Reudink u een kijkje in de biologische melkveehouderij en introduceren we de basisprincipes van bio. Denk hierbij aan thema’s als voeding, huisvesting, wetgeving, en afzet. Dit doen we niet alleen. Samen met collega-veehouders en een externe spreker - Edith Finke van DLV Advies - informeren en adviseren we u over een mogelijke omschakeling naar biologisch. Daarnaast bezoeken we een bio-melkveehouder voor een bedrijfsrondleiding op locatie. Er is ruimte voor interactie en voldoende tijd om al uw vragen te beantwoorden.

Het programma

Locatie Midden (22 september)

Eet Tapperij Bijsterbosch

IJsseldijk 85, 8196 KC Welsum

Locatie Noord (28 september)

Paviljoen De Leyen

Bildreed 3, 9221 SJ Rottevalle

Meld u nu aan!

Is uw interesse gewekt en wilt u deelnemen aan een van de omschakeldagen? Meld u dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier! Deelname is geheel vrijblijvend. Aanmelden is verplicht. Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice via info@reudink-bio.eu. Ook kunt u contact opnemen met een van onze dealers. Zien we u ook in september?

Aanmeldformulier Omschakeldagen Melkvee

  1. Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens