Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

21-12-2022

Ontmoet Reudink tijdens de Biobeurs in Den Bosch!

Logo Biobeurs 2023

In 2023 is de fysieke Biobeurs terug en Reudink is erbij! Voor deze editie is er gekozen voor een combinatie van een on- en offline event. Van 16 tot en met 19 januari 2023 staat biologisch in de spotlights. De week start met online workshops, gevolgd door de fysieke beurs.

We hebben er lang naar uitgekeken: na 2 jaar is er eindelijk weer een live Biobeurs. Hét moment waarop de gehele biologische keten aanwezig is en we elkaar weer live kunnen ontmoeten. Natuurlijk is Reudink er ook bij met een eigen stand, standnummer 34. We nodigen u van harte uit voor een kop koffie. Dan praten we u bij over de ontwikkelingen in de sector en bij Reudink. Onze bio-specialisten vanuit de diverse sectoren zijn aanwezig en staan u graag te woord.

Dit jaar geven we geen digitale workshop. Wel zal onze collega en productmanager Achim Tijkorte spreker zijn tijdens Workshop 43. Ervaringen met tarwe veldboon in mengteelt. Een mooi project waar Reudink aan bijdraagt in samenwerking met akkerbouwers, Bionext, het Louis Bolk Instituut en MFH Pulses.

Praktische informatie fysieke beurs