Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

20-01-2021

Reudink succesvol met online workshop ‘leaders in organic fermentation’

Deze week, van maandag 18 tot en met vrijdag 22 januari 2021, staat in het teken van de online BioKennisWeek. De allereerste online beurs gericht op de biologische sector in Nederland. Tijdens de online BioKennisWeek, de vervanging van de live Biobeurs, worden er meer dan 90 workshops georganiseerd om kennis over verschillende onderwerpen met bezoekers te delen. Dit onderdeel van de BioKennisWeek is door Reudink gekozen om zich online te presenteren als dé leverancier van kennis en producten voor biologische veehouders. Het onderwerp van de workshop was fermentatie in de biologische sector. En? Het was een succes!

De online BioKennisWeek

Online platform BioKennisWeek - Workshop Reudink
Online platform Reudink

Een online beurs. Hoe werkt dat precies? Nu een fysieke beurs dit jaar niet mogelijk is, biedt de BioKennisWeek een online beursomgeving met digitale stands. Er zijn diverse bedrijven vertegenwoordigd. Hier kunnen bezoekers informatie opdoen en contacten leggen, net als gedurende de jaarlijkse Biobeurs. Daarnaast zijn er inhoudelijke workshops die de bezoekers kunnen bijwonen. Deze online beursomgeving biedt bezoekers dan ook de mogelijkheid om hun kennis over biologisch te vergroten en te verdiepen.

Workshop fermentatie in de biologische sector

Op 19 januari gaf Reudink, onder de noemer ‘leaders in organic fermentation’, een online workshop over het toepassen van fermenteren op het boerenerf voor rundvee, varkens en kippen. Eenvoudig inzetbaar voor een betere vertering, gezondere dieren, hoger rendement en een duurzamere landbouw. De workshop werd verzorgd door het team productmanagement met Achim Tijkorte en Corine Walvoort.

 “We kijken terug op een geslaagde bijeenkomst”, zegt Corine. “Een online beurs biedt zeker kansen. Het heeft ons laten zien dat het een goede manier is om kennis te delen en om in contact te komen met diverse belanghebbenden”, aldus Achim. Heeft u onze workshop gemist? Deze kunt u terugkijken via de volgende link.

Meer informatie?

Corine Walvoort
Corine Walvoort

Wilt u ook kennismaken met fermentatie op uw biologische veehouderij? Of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met productmanagers Achim Tijkorte en Corine Walvoort of onze klantenservice. Want: fermenteren kun je leren! En daar helpen wij u graag bij.