Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

30-03-2018

SiloSolve FC Eko: goede kuilconservering zonder broei

SiloSolve FC Eko

Een onmisbaar product voor een goede ruwvoerteelt is het inkuilmiddel SiloSolve FC Eko. In 2017 is dit product door moederbedrijf ForFarmers in meerdere Europese landen geïntroduceerd. En nu is het product er ook in bio-variant.

SiloSolve FC Eko is het eerste inkuilmiddel dat bewezen succesvol is bij zowel het voorkomen van broei als het verlagen van conserveringsverliezen. De praktijk laat zien dat met SiloSolve FC Eko-behandelde kuilen veel koeler zijn dan onbehandelde kuilen en ruim vier keer langer bestand blijven tegen broei. Hiernaast zorgt het inkuilmiddel voor een uiterst snelle conservering na het afdichten van de kuil. Resultaat: 40% minder verlies aan drogestof, behoud van kostbare voederwaarde en dus meer melkproductie uit eigen ruwvoer! Een ander groot voordeel is dat u met SiloSolve FC Eko slechts één en het zelfde middel nodig hebt voor gras en mais. 

Eén allround product voor gras en mais!

Met SiloSolve FC investeert u in maximaal behoud van voer en voederwaarde, extra voerwinst én meer werkplezier door minder broei en onbruikbare voerresten. SiloSolve FC is geschikt voor gras en mais en toepasbaar in elke kuil vanaf 25% tot 55% drogestof. U hebt dus voortaan genoeg aan één product!

Neem voor meer informatie over dit inkuilmiddel contact op met uw specialist. Bestellen kan bij onze klantenservice via 088 - 024 81 65 of via onderstaand formulier.

Nieuwe producten voor optimale ruwvoerteelt

Reudink heeft alle producten in huis voor een optimale ruwvoerteelt. Zo leveren we bijvoorbeeld exclusief voor onze klanten AMBIENT, een ultravroeg maisras met goede VEM-waarde. En we introduceren dit seizoen twee biologische kalkmeststoffen voor een betere gewasopbrengst. Onze teeltspecialisten kunnen u adviseren over passende producten op uw bedrijf.

Bestellen SiloSolve FC Eko

  1. Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens