Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

10-01-2020

Smakelijke, biologische speenkorrel voor biggen

Speenkorrel

Voor een veilige overgang van zeugenmelk naar vast voer is het belangrijk dat de biggen vóór het spenen al voldoende biggenkorrel hebben opgenomen. Met dit gegeven in het achterhoofd ontwikkelde Reudink de nieuwe Speenkorrel Speciaal.

Als biggen gespeend zijn kunnen ze niet meer beschikken over zeugenmelk en alleen nog vast voer opnemen. Dat betekent een overgang van melksuiker (lactose) naar zetmeel, van melkeiwit naar plantaardig eiwit en van melkvet naar plantaardig vet. Het maagdarmkanaal van de biggen moet daar uiteraard aan wennen. Een smakelijk voer dat veilig verteert helpt die overgang te vergemakkelijken.

Smakelijk en veilig

De Speenkorrel Speciaal van Reudink is gemaakt om biggen snel en voldoende voer vóór het spenen op te laten nemen naast de zeugenmelk. Het is zeer smakelijk en veilig door de smakelijke grondstoffen en toepassing van zuren en speciale kruiden, die de weerstand van de biggen verhogen. Het speenvoer is uitgebreid getest op praktijkbedrijven en de eerste ervaringen laten een verhoogde voeropname en betere groei van de biggen zien.

Meer weten of bestellen?

Neem contact op met uw biologisch varkensspecialist voor een optimale aanpak rondom spenen en inzet van de juiste voeders op uw bedrijf. Via onze Klantenservice kunt u de nieuwe Speenkorrel Speciaal bestellen via tel. 088 – 024 81 65. Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met u.

Contactformulier Speenkorrel Speciaal

  1. Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens