Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

28-01-2016

Succesvol verlopen Biobeurs voor Reudink

Op 20 en 21 januari jl. vond in de IJsselhallen te Zwolle de jaarlijkse Biobeurs plaats. Na de officiële opening door Jonny en Thérèse Boer van onder meer het sterrenrestaurant 'de Librije' werd het al snel gezellig druk op de beurs. De beurs die dit jaar verder is gegroeid in zowel het aantal deelnemers als in bezoekersaantal, kenmerkt zich door een enorme diversiteit. De beurs richt zich op de totale biologische keten van boer tot bord.

Veel klanten en relaties bezochten de stand van Reudink. Onder het genot van een kop koffie werden de laatste ontwikkelingen in de bio-sector en bij Reudink besproken. De biologische sector ontwikkelt zich en ook het rendement in de primaire sector is prima. Hierdoor waren er dit jaar op de beurs opvallend veel boeren die zich oriënteren op een mogelijke omschakeling naar een biologische bedrijfsvoering. Reudink kan deze bedrijven hierbij uitstekend begeleiden.

Op de beurs heeft Reudink het convenant 'Solidair met soja' ondertekend. Door deelname aan dit convenant draagt Reudink bij aan een verantwoorde en duurzame teelt van soja. 

Tijdens de Biobeurs ondertekende Wilfred Jonkman, directeur Reudink (m.), het convenant 'Solidair met soja'. Hij werd geflankeerd door Heleen Klinkert van Bionext (r.) en Wilbert Leermakers van Agrifirm die het convenant eveneens ondertekende.

Reudink ondertekent convenant 'Solidair met soja' tijdens Biobeurs