Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

16-12-2019

Ben jij onze nieuwe Productmanager Pluimvee?

Biologisch pluimvee

Ben jij een ambitieuze en resultaatgerichte commerciële ‘spin in het web’ met passie voor de biologische pluimveehouderij? Wil je deel uitmaken van het managementteam van Reudink en internationaal samenwerken aan nieuwe (voer-)concepten en verdere groei van Reudink onder het motto: “leaders in organic farming”? Dan biedt onze vacature Productmanager Pluimvee volop kansen voor jou!

Waar zijn we naar op zoek?
Als Productmanager schep je de commerciële voorwaarden voor ons succes in de biologische pluimveesector. Je bedenkt nieuwe (voer-)producten en concepten, ontwikkelt hulpmiddelen en voorziet de specialisten van de benodigde kennis om producten op de juiste wijze in te zetten en klanten te adviseren. Daarbij ben je ook verantwoordelijk voor sturing van de marge, het assortiment en de forecasting.

Mede gezien de veranderingen binnen de sector is een belangrijke taak om creatief en innovatief te werken aan een verdere ontwikkeling van de biologische pluimveesector, waarbij meerwaarde en onderscheidend vermogen leidend zijn. Daarnaast geef je tweedelijns ondersteuning te geven aan de specialisten in de sector bij met name grote accounts. Je werkt nauw samen met diverse disciplines binnen zowel Reudink als ForFarmers en bent derhalve een ‘spin in het web’.

Interesse? Lees hier de volledige vacaturetekst.