Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

13-07-2022

Volg Reudink nu ook op Facebook!

Facebook pagina Reudink

Eind maart introduceerden we de Reudink LinkedIn pagina. Inmiddels worden we goed gevonden en hebben we meer dan 300 volgers. De positieve ervaringen met LinkedIn hebben ons doen besluiten ook met Facebook te starten. Zo houden we u op de hoogte van het laatste nieuws, de meest recente ontwikkelingen en innovaties bij Reudink. De Facebook pagina is live. En u kunt Reudink nu volgen op zowel LinkedIn als ook Facebook.

Een kijkje achter de schermen

Op onze LinkedIn en Facebook pagina deelt Reudink haar passie voor de biologische veehouderij. We geven een kijkje achter de schermen en laten u kennismaken met ons bedrijf, de biologische veehouderij en onze klanten. Waarom u ons zou volgen?

  • U komt zo meer te weten over de biologische veehouderij en bio-boeren;
  • U bent snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Reudink;
  • U kunt berichten met ons delen en reageren op onze bijdragen. Zo kunnen we gezamenlijk de onderscheidende meerwaarde van bio uitdragen.

In het kader van ‘Leaders in Organic Farming’ zetten wij ons dagelijks samen met onze klanten in voor een duurzame biologische veehouderij. Onze klanten zetten we graag in de spotlights, want we zijn trots op bio-boeren. Op deze socialemediakanalen kunnen we hier platform voor bieden.

Volgt u ons al?

Klik op onderstaande links en blijf op de hoogte!

> LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/reudink/

> Facebook: https://www.facebook.com/reudink