Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

Begeleiding van A tot Z door onze HomeMixxing-specialisten

Specialist Bennie Rupert
Specialist Bennie Rupert

Het juiste advies speelt een belangrijke rol in de HomeMixxing-aanpak van Reudink. Naast een uitgebreid productaanbod, bieden wij onze klanten specialistische begeleiding van A tot Z op het boerenerf. De HomeMixxing-specialist heeft kennis van en ervaring met dit voerconcept en levert een wezenlijke bijdrage aan het succesvol inzetten ervan. Onze mensen maken het verschil.

Een specialistisch team

Samen met de HomeMixxing-specialist bespreekt u een maatwerk-toepassing van het voerconcept op uw bedrijf. De specialist geeft u inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van eigen of regionaal geteelde grondstoffen. Hij of zij denkt mee in de rantsoensamenstelling voor een verbetert rendement en verlaagde voerkosten.

De medewerkers van onze klantenservice ondersteunen onze HomeMixxing-specialisten bij het inkopen van de gewenste grondstoffen om gezamenlijk voor u een maatwerk-voeroplossing te verzorgen. Daarnaast werken we nauw samen met nutritionisten van ons Nutritie en Innovatie Centrum (NIC) en delen we kennis op het gebied van voederwaardering.

Monsteranalyse

Bovendien nemen we monsters van de grondstoffen die we in ons eigen laboratorium analyseren. Zo berekenen we een optimaal rantsoen met de kwaliteit die in huis is. Als onderdeel van de monsteranalyse kijken we naar nutritionele eigenschappen zoals vocht, eiwit, zetmeel, vet en vezels. Deze eigenschappen zeggen iets over de voedingswaarde voor het dier. Ook kunnen we de hygiëne van het product onderzoeken. Denk hierbij aan gisten en schimmels, zuurtegraad, entero’s en mycotoxines. Hier houden we rekening mee in ons advies over zowel het bewaren als het inzetten van een product.

LibraGo

LibraGo

Met ons rekenprogramma LibraGo bekijkt de specialist samen met u, in de stal of aan de keukentafel, welke grondstoffen aantrekkelijk zijn (op basis van inhoud én prijs) om zo het passende rantsoen te berekenen voor optimale dierprestaties. Reudink biedt een maatwerk-voeroplossing in plaats van een standaard aanvullend voer. Dit resulteert in het beste rantsoen en een top rendement.

Is HomeMixxing iets voor u?

Bent u al overtuigd? De HomeMixxing-aanpak van Reudink biedt u een totaalpakket bestaande uit: een maatwerk voeroplossing, specialistische begeleiding van A tot Z, ondersteunende monsteranalyse(s) en een optimale rantsoenberekening met ons rekenprogramma LibraGo. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.