Zoeken
koeien in de wei 2koeien in de weikoeien1

Biologische melkvee: Kalvervoeders

Kalveren

Onze jongvee-aanpak staat voor een probleemloze jongveeopfok van kalf tot vaars. Hiermee legt u de basis voor gezonde, sterke koeien met een hoge melkeiwit- en levensproductie. Onze jongvee-aanpak is gebaseerd op de nieuwste kennis, jarenlange ervaring en (eigen) onderzoek.

Jongvee-aanpak

In onze biologische jongvee-aanpak staan vier zaken centraal:

  1. Gezonde kalveren: Gezondheid is de basis en een goede pensontwikkeling is daarbij van belang. Zo kan het kalf op latere leeftijd op een efficiënte manier veel (ruw-)voer verteren.
  2. Goede jeugdgroei: Een probleemloze start in de eerste 14 dagen en goede groei tijdens de melkperiode zorgt voor een hoge melkeiwit- en levensproductie op latere leeftijd.
  3. Arbeidsefficiëntie: Gezonde kalveren groeien beter en dat levert u tijd en plezier op. Voor nog meer gemak combineert u ruwvoer en krachtvoer in één smakelijke mix.
  4. Praktisch advies: onze biologische melkveespecialisten zijn op de hoogte van de nieuwste kennis en vertalen deze naar praktisch, klantspecifiek advies

Biologische Kalvervoeders

EU Kalvermix Compleet (artikel 15681)
De Kalvermix Compleet is een ideaal, compleet voer dat u naast melk aan uw kalveren voert om ze te laten wennen aan kracht- en ruwvoeropname. Door de vaste verhouding tussen ruw- en krachtvoer voert u veilig én gemakkelijk. Het ondersteunt de weerstand van het kalf en stimuleert de pensontwikkeling. Gevolg: gezonde kalveren die zich uitstekend ontwikkelen.

EU Kalverstartbrok Vital (artikel 92167)
De Kalverstartbrok Vital kunt u onbeperkt aan uw kalveren verstrekken. Met deze smakelijke, veilige kalverkorrel legt u een goede basis voor een hoge levensproductie.

Kalvervoeders

Meer weten of bestellen?

Neem contact op met uw biologisch melkveespecialist voor goed jongveerantsoen afgestemd op uw bedrijf. Via onze Klantenservice kunt u de kalvervoeders bestellen via tel. 088 – 024 81 65. Of vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op met u.

Contactformulier Kalvervoeders melkvee

  1. Lees in ons privacy statement hoe ForFarmers omgaat met uw persoonsgegevens