Zoeken
Banner-vleeskuikens-Reudink Banner-vleeskuikens-Reudink

Biologisch vleeskuikenvoer van Reudink, structureel beter!

Bio-vleeskuikenvoer Reudink

Wist u dat u met biologisch vleeskuikenvoer voorziet in alle behoeftes van de vleeskuikens en zodoende de beste prestaties behaalt? Het bio-vleeskuikenvoer van Reudink stimuleert de ontwikkeling van een gezond darmstelsel, zorgt voor een goede groei van de kuikens en draagt bij aan zowel goede vleeskwaliteit als lage voerkosten.

Voor optimale technische resultaten zijn twee aspecten van belang: kwaliteit en stabiliteit. Reudink investeert daarom in de kwaliteit van de voeders voor een stabiele voerstructuur met optimale fractieverdeling en voorspelbare resultaten.

Meer weten over het bio-vleeskuikenvoer van Reudink? Wij vertellen u graag wat wij voor u en uw vleeskuikens kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact op met onze pluimveespecialisten voor meer informatie.

Ontdek het biologische vleeskuikenvoer van Reudink

Vleeskuikens

Het assortiment bio-vleeskuikenvoer van Reudink sluit optimaal aan bij de behoeften van vleeskuikens in de verschillende fases:

 • Eko Vleeskuikenvoer Optima 1
  • Dit voer neemt het kuiken vanaf dag 1 goed op voor een goede start en gezonde darmontwikkelingen. De kuikens groeien goed door gedurende de gehele mestperiode.
 • Eko Vleeskuikenvoer Optima 2
  • Dit voer geeft een hoge vleesaanzet in de groeifase van de vleeskuikens.
 • Eko Vleeskuikenvoer Optima 3
  • Voer voor de laatste weken vóór het slachten, wanneer de dieren maximaal voer opnemen. Dit voer draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en lage voerkosten.

Alle voordelen op een rij:

 • Stimuleert de ontwikkeling van gezond darmstelsel
 • Zorgt voor een goede groei van de kuikens
 • Draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en lage voerkosten

Maatwerk met HomeMixxing: Naast dit standaard vleeskuikenvoer levert Reudink ook maatwerk en bieden we de mogelijkheid tot HomeMixxing.

Het biologische vleeskuikenvoer wordt behalve in bulk ook in zakgoed en bigbox geleverd. Dit laatste is met name interessant voor bedrijven die kleinere koppels biologische vleeskuikens als tweede bedrijfstak houden. Bij Reudink vinden we altijd een voeroplossing die past bij uw bedrijf.

Biologische vleeskuikenhouderij biedt perspectief!

Wist u dat de biologische vleeskuikenhouderij goed te combineren is met andere bedrijfstakken, ook binnen de herkauwers- of varkenssector? Bovendien is de verwachting dat de biologische vleeskuikenmarkt de komende jaren zal verdubbelen in omvang.

Het maatschappelijke draagvlak voor biologische vleesproductie is groot en de vraag naar bio-kip neemt toe. Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging met solide toekomstperspectief? Wilt u uw bedrijfsactiviteiten uitbreiden of een extra bedrijfstak starten? Dit is hét moment om over te schakelen!

Bestel uw vleeskuikenvoer of vraag vrijblijvend advies aan bij Reudink

Vleeskuiken

Heeft u vragen of wilt u direct bestellen? Neem dan contact op met onze klantenservice of uw specialist.

Wenst u een bedrijfsspecifiek advies? Onze sectorspecifieke bio-specialisten adviseren en ondersteunen zowel bestaande veehouders als starters in bio bij de gehele bedrijfsvoering. Van voerconcepten tot drinkwaterkwaliteit, van tips over het houden van kippen of wormdruk tot stalinrichting en het perfecte kippenverblijf.