Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

Wie zijn wij?

Afbeelding: Reudink_Lochem_ingang_bulkauto_ingekort
Locatie Lochem

Reudink specialiseerde zich als een van de eerste voerleveranciers in de productie van biologisch veevoer. Met ruim 25 jaar aan ervaring weten bio-veehouders ons te vinden dankzij onze betrokkenheid, goede service en levering van kwaliteitsproducten. Samen met onze klanten zorgen we voor een optimaal resultaat op het boerenerf en zetten we ons in voor een duurzame biologische veehouderij. Vanuit gespecialiseerde fabrieken in Lochem en Gescher (DE) leveren we dagelijks biologisch veevoer aan vele klanten in meerdere landen binnen Europa.

Reudink is gecertificeerd om zowel voor EU-bio als Duitse concepten waaronder Bioland en Naturland voeders te leveren. Kennis en innovatie is van groot belang. Daarom hebben wij een eigen proefbedrijf en doen we continu onderzoek in samenwerking met partners in de biologische sector. Ook onze klanten profiteren van ons uitgebreide netwerk. Bovendien investeren we in duurzaamheid door verantwoorde, regionale inkoop en streven we naar zo min mogelijk lege kilometers.

Waarom veehouders kiezen voor Reudink?

Wij zijn trots op bio-boeren en dragen met onze voeroplossingen, kennis en innovatie bij aan de ontwikkeling van de biologische sector. Samen met onze klanten groeien we elke dag en behalen we mooie resultaten. Dit dragen we uit in onze missie: ‘Leaders in Organic Farming’. De kringloopgedachte en daarmee de zorg voor omgeving, mensen, dieren en bodem staat centraal en is de basis van ons logo.

Bio biedt perspectief voor een mooie toekomst. Wij delen graag ons enthousiasme over de biologische veehouderij. Meer weten? Neem dan contact met ons op!