Sectorpagina ingericht door STIMMT

Large print Cow with newborn calves shutterstock 393326839 - Reudink Nederland

Uitgebalanceerd melkveevoer blijft de basis voor een gezonde en duurzame productie van biologische melk. Ook na het afkalven. Daarnaast is een zo goed mogelijke benutting van het beschikbare biologisch ruwvoer als onderdeel van het rantsoen een belangrijk uitgangspunt in de biologische melkveehouderij. Daarom biedt Reudink niet alleen een uitgebreid assortiment aan biologisch melkveevoer met passend advies, maar ook begeleiding in de ruwvoerproductie. Onze melkveespecialisten staan voor je klaar.

Waarnaar ben je op zoek?

Bekijk ons assortiment met melkvee-, transitie- en kalvervoer, maar ook vitaminen en mineralen voor jouw koeien. Een sterke basis voor het realiseren van een gezonde, hoge levensproductie en een duurzaam rendement op jouw bedrijf.

Large print Cow with newborn calves shutterstock 393326839
19 3
0051 jongvee

Biologisch veevoer voor vleesvee

Wist je dat we ook biologisch veevoer voor vleesvee produceren? Ook daarbij kijken we specifiek naar de behoeften van de dieren. Maatwerk is mogelijk. Meer weten?

Team van melkveespecialisten

Onze voeroplossingen zijn onlosmakelijk verbonden met passend advies. Onze klanten hebben allemaal een eigen, sectorspecifieke bio-specialist van Reudink. Iemand die hen ondersteunt bij elke uitdaging op het boerenerf. Of je nu vragen hebt over voeding, meer wilt weten over robotmelken in combinatie met weidegang, of begeleiding nodig hebt met het opstellen van een teeltplan. Onze specialisten staan zij-aan-zij met onze klanten en zetten zich vol passie in voor de biologische veehouderij. Maak kennis met melkveespecialist Robert van Dorst.

Maak kennis met Robert

“Met vreugde ben ik werkzaam in de bio-melkveehouderij. Ik streef ernaar dat ecologie en economie hand in hand gaat om zo mooie resultaten te bereiken. Neem gerust contact met mij op.”

Contact opnemen
Pig Varken close up shutterstock 690950032

Tools: inzicht in resultaat verbetert jouw rendement

Agroscoop is hét managementsysteem van Reudink. Dit is speciaal ontwikkeld om een betrouwbaar inzicht te geven in de technische en economische kengetallen van jouw bedrijf. Vele Reudink-klanten maken hier al gebruik van. Agroscoop is eenvoudig te koppelen aan jouw eigen managementprogramma, kost geen extra tijd en/of geld en biedt de mogelijkheid eigen resultaten te vergelijken met die van soortgelijke bedrijven. Samen met onze klanten monitoren en analyseren we jouw bedrijfsresultaten. Deze informatie zetten we om in concrete doelstellingen. Dankzij Agroscoop kunnen onze specialisten de klanten goed adviseren, waardoor onze klanten goed onderbouwde beslissingen kunnen nemen en het hoogst mogelijke bedrijfsrendement halen.

VIDEO INVOEGEN

Wist je dat Reudink elk jaar de Agroscoopbokaal uitreikt aan een klant met uitmuntende prestaties om hen in het zonnetje te zetten? Mts. Koekkoek-Nijhof won voor de melkveesector. Maak kennis met het bedrijf in deze video

Link nieuwsitem reportage + video (waar mogelijk) direct op deze pagina plaatsen. Dan CTA aanpassen met link naar reportage.

Logo agroscoop