Ontmoet Reudink tijdens de Biobeurs in Den Bosch!

Kom jij ook naar de Biobeurs in Den Bosch? Van 15 tot en met 18 januari 2024 staat biologisch in de spotlights. De week start met online workshops, gevolgd door de fysieke beurs in de Brabanthallen.

Nieuws
Headers Reudink website 31 - Reudink Nederland

De Biobeurs is hét moment waarop de gehele biologische keten aanwezig is om elkaar te ontmoeten. Natuurlijk is Reudink er ook bij met een eigen stand, standnummer 451. We nodigen jou van harte uit voor een kop koffie. Dan praten we je bij over de ontwikkelingen in de sector en bij Reudink. Onze bio-specialisten vanuit de diverse sectoren zijn aanwezig en staan je graag te woord.

Praktische informatie

De Brabanthallen in Den Bosch vormen op woensdag 17 en donderdag 18 januari het bruisend middelpunt van de biologische sector tijdens de fysieke Biobeurs. Met meer dan 200 exposanten is er gedurende twee dagen volop de mogelijkheid om te netwerken, kennis uit te wisselen, en productinnovaties te bekijken. Bovendien zijn er inspirerende sprekers en live-kennissessies, diverse themapleinen, en worden de winnaars van zowel de Ekoland innovatieprijs als de Bio-productverkiezing bekendgemaakt.

De openingstijden van de Biobeurs 2024 zijn als volgt:

  • Woensdag 17 januari van 10.00 uur tot 19.00 uur
  • Donderdag 18 januari van 10.00 uur tot 17.00 uur

Locatie: Brabanthallen, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ‘s-Hertogenbosch

Bezoek de website van de Biobeurs voor tickets en meer informatie

Graag tot ziens tijdens de Biobeurs!

Zien we jou ook in onze stand, standnummer 451, in Den Bosch? Neem bij vragen contact op met je specialist of onze klantenservice.

Banner 4
Deel dit artikel