Visie, missie & strategie

Onze visie

De biologische (veehouderij-)sector heeft zich tot een volwassen, zelfstandige sector ontwikkeld. Een sector met ondernemers die overtuigd zijn van de biologische basisprincipes. Bij Reudink geloven we in de meerwaarde van biologisch voor een duurzame wereld. Daarom streven wij met onze biologische veevoeroplossingen naar een duurzame biologische veehouderij. Voor huidige en toekomstige generaties.

Schuurdeur openen bedrijf

Onze missie

Onze missie – Leaders in Organic Farming – laat zien dat we samen met onze klanten en relaties vooruitstrevend zijn in de biologische sector. Wij staan zij-aan-zij met biologische veehouders. Zo zorgen we er samen voor dat er op duurzame wijze gezonde voeding wordt geproduceerd. Samenwerking en lange termijn succes staan centraal.

De juiste balans tussen de biologische uitgangspunten en de economische resultaten is hierbij van belang. Dit vraagt om innovatieve en duurzame voeroplossingen en adviezen op het boerenerf. Dit doen wij door maatschappelijk verantwoord te ondernemen, eerlijke relaties op te bouwen en oog te hebben voor de gemeenschappelijke omgeving. We kiezen bewust voor biologisch, volgen de biologische basisprincipes en produceren enkel biologisch veevoer.

Strategie positionering varken Strategie positionering koe Strategie positionering kip

Onze strategie

Vanuit onze missie Leaders in Organic Farming werken we continu aan kennisontwikkeling en innovatie. Dit doen we waar mogelijk lokaal, dicht bij de klant. Om dit te realiseren, hebben we samen met onze moederorganisatie ForFarmers 5 strategische principes bepaald voor onze strategie. Lees meer over onze strategie 2025.

Hommel bloem
Reudink Visuals with content right 800 800 px

Onze kernwaarden

  • Passionate 
  • Responsible 
  • Open-minded 
  • United 
  • Delivering

Onze kernwaarden maken duidelijk waar we voor staan, ze zijn de kern van onze bedrijfscultuur en vormen het Reudink DNA. Deze kernwaarden zijn meer dan enkel woorden. Ze bieden een concrete leidraad in het dagelijks doen en laten naar klanten, ketenpartners, stakeholders – en naar elkaar.

Wij zijn trots op bio-boeren en dragen met onze voeroplossingen, kennis en innovatie bij aan de ontwikkeling van de biologische sector. Samen met onze klanten groeien we elke dag en behalen we mooie resultaten. Want, bio biedt perspectief voor een mooie toekomst.