Werken bij Reudink

Word jij onze nieuwe collega?

Heb je affiniteit met de (biologische) agrarische sector? Geloof jij ook in de biologische basisprincipes? En wil jij je samen met boeren inzetten voor een duurzame biologische veehouderij? Dan vind je bij Reudink het krachtvoer voor jouw ambitie.

Zij-aan-zij met boeren en collega’s werk je aan oplossingen voor de vragen van vandaag en de vernieuwingen van morgen. We hebben volop mogelijkheden voor getalenteerde, ambitieuze mensen. Of je nu verstand hebt van koeien, van IT of van communicatie! Met welke ingrediënten voed jij je ambitie?

Large print Voerzak NL on grass

Hoe voed jij je ambitie?

  • Met bevlogen en toegewijde collega’s
  • Door elke dag te gaan voor het beste
  • Vol vrijheid en verantwoordelijkheid
  • Door jezelf uit te blijven dagen
  • Door samen te werken aan een duurzame toekomst

Herken jij jezelf hierin? Misschien is een baan bij Reudink dan iets voor jou!

Ontmoet je collega's

Wesley
Noëlle
Robert
Corine
Werken bij Wesley vierkant
Werken bij Noëlle vierkant
Werken bij Robert vierkant
Corine Walvoort

“Mijn werk is heel divers. Ik neem de vrachtwagens en schepen in en waarborg de kwaliteit van de grondstoffen. Dit doe ik door een fysieke controle en door een analyse uit te voeren. Daarnaast is het mijn taak om te zorgen dat de voorraad op peil is en dat de silo’s op tijd leeg komen. In mijn functie zit ook een stuk coördinatie. Denk aan het begeleiden van externe partijen, zoals het silo schoonmaakbedrijf of de kraanmachinist. Voor mij zit de uitdaging in het op peil houden van de voorraad, het waarborgen van de kwaliteit en ervoor te zorgen dat het voer op tijd in de vrachtwagen komt. Ook het samenspel en contact met collega’s, chauffeurs, inkoop en klantenservice geeft mij veel werkplezier.”

Wesley Oonk, allround operator

“Het leukste aan werken bij Reudink vind ik ons team. We doen het echt samen. Iedereen wordt als gelijkwaardig gezien en is bereid om elkaar te helpen. Er is een fijne werksfeer waar altijd ruimte is voor een grapje. Bij de klantenservice heb ik veel contact met biologische veehouders uit verschillende landen, maar ook met onze collega’s in de buitendienst. We stellen onze klant centraal en zijn altijd bereid die extra stap te zetten.”

Noëlle Weenk, klantenservice

“Als melkveespecialist ben ik veel in de buitenlucht. Het leukste aan mijn werk vind ik het contact met mensen. Zowel met klanten als met collega’s. Bij Reudink hebben we een klein team met een open werksfeer en korte lijnen. Als team streven we ernaar met onze producten, diensten en advies onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Het geeft mij voldoening wanneer een klant tevreden is met mijn advies. Gezamenlijk werken aan het bedrijfsresultaat van de veehouder, dat geeft mij energie!”

Robert van Dorst, melkveespecialist

"Vanuit mijn functie bij Reudink draag ik een steentje bij aan de agrarische sector. Als productmanager pluimvee gaat mijn hart sneller kloppen wanneer alles samenkomt: een gezonde hen (dier) met goede prestaties en een tevreden klant. Dit komt tot stand door een goede samenwerking met betrokken collega’s en andere stakeholders in de keten. Een ieder levert een bijdrage vanuit zijn of haar eigen expertise voor het gezamenlijke doel. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Bij Reudink werken we echt als team. De afwisseling en uitdaging zit voor mij in de diversiteit van contacten, agrarische bedrijven en werkzaamheden. Dat in verschillende landen en diergroepen, maar toch kort op de markt."

Corine Walvoort, productmanager pluimvee

Het Reudink DNA

Header flowerfield

Onze kernwaarden maken duidelijk waar we voor staan, ze zijn de kern van onze bedrijfscultuur en vormen het Reudink DNA. Deze kernwaarden zijn meer dan enkel woorden. Ze bieden een concrete leidraad in het dagelijks doen en laten naar klanten, ketenpartners, stakeholders – en naar elkaar.

Wij zijn trots op bio-boeren en dragen met onze voeroplossingen, kennis en innovatie bij aan de ontwikkeling van de biologische sector. Samen met onze klanten groeien we elke dag en behalen we mooie resultaten. Want, bio biedt perspectief voor een mooie toekomst.

Meer info & contact

Bio biedt perspectief voor een mooie toekomst. Wij delen graag ons enthousiasme over de biologische veehouderij. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. We ontmoeten je graag!