HomeMixxing


Kies jij voor het inzetten van – eigen of regionaal geteelde – enkelvoudige grondstoffen op jouw biologische veehouderij? Spreekt het zelf mengen van veevoer je aan? Wil je meer flexibiliteit in de rantsoensamenstelling? En streef je naar minder marktafhankelijkheid door in te spelen op de veranderende marktprijzen en beschikbaarheid? 

Start dan nu met HomeMixxing van Reudink. Dit voerconcept biedt concreet resultaat: een verbeterd rendement, een hoge efficiëntie en gezonde dieren, waarmee je bovendien bijdraagt aan het verder sluiten van de kringloop.

Home Mixx Lupine

Hoe werkt HomeMixxing?

HomeMixxing is dé voeroplossing voor biologische veehouders die zelf veevoer mengen. Dit voerconcept is geschikt voor varkens en pluimvee. Hoe het werkt? Tijdens een bedrijfsbezoek stel je met onze HomeMixxing-specialist het rantsoen voor jouw dieren samen uit beschikbare – eigen of regionaal geteelde – enkelvoudige grondstoffen in combinatie met maatwerk voeroplossingen van Reudink. Lees de ervaringen van veehouders:

Onze HomeMixxing aanpak

Tools
Producten
Passend advies
Homemixxing Assortiment
Homemixxing Assortiment
Homemixxing Assortiment

Voor een passende rantsoenberekening gebruiken we onze rekentool LibraGo en voert Reudink een monsteranalyse uit van de beschikbare grondstoffen op jouw bedrijf om de voederwaarde in kaart te brengen. Zo leveren we een optimale voeroplossing, bestaande uit het bedrijfsspecifieke aanvullende voer of de benodigde mineralen, die aansluit bij de behoefte van jouw dieren.

Ontdek de tools

Daarnaast leveren we ook bio-grondstoffen. Zowel droge, natte en stapelbare grondstoffen als ook mineralen en zuren zijn onderdeel van de productselectie voor HomeMixxing. Dit maal, meng en mix je met jouw eigen of regionaal geteelde grondstoffen op het bedrijf.

Bekijk de productselectie

Begeleiding van A tot ZHet juiste advies speelt een belangrijke rol in onze aanpak. Naast een uitgebreid productaanbod, biedt Reudink haar klanten specialistische begeleiding van A tot Z op het boerenerf. De HomeMixxing-specialist heeft kennis van en ervaring met dit voerconcept en levert een wezenlijke bijdrage aan het succesvol inzetten ervan. Onze mensen maken het verschil.

Begeleiding van A tot Z

Kortom, onze HomeMixxing-aanpak biedt jou een totaalpakket bestaande uit: een maatwerk voeroplossing, specialistische begeleiding, ondersteunende monsteranalyse(s) en een optimale rantsoenberekening met ons rekenprogramma LibraGo.

Hoe maak jij HomeMixxing tot een succes?

Zie je het als een uitdaging om samen met jouw veevoerleverancier te werken aan een voeroplossing specifiek voor jouw bio-veehouderij? Het succesvol inzetten van enkelvoudige grondstoffen is afhankelijk van een aantal aspecten:

  • Grondstoffen- en marktkennis
  • Kwaliteitsborging van de (zelf) geteelde of aangekochte grondstoffen
  • Omvang en kwaliteit van opslag en bewaring
  • Mogelijkheden in, en beschikbaarheid van voertechniek

De HomeMixxing-specialist bekijkt graag samen met jou de mogelijkheden voor HomeMixxing op jouw bedrijf.

Varken Home Mixxing Kippen Home Mixxing Silos Home Mixxing

Wat levert HomeMixxing jou op?

Kies jij voor het voerconcept HomeMixxing? Dan behaal je concreet resultaat. Dankzij HomeMixxing ondervind je veel flexibiliteit in onder andere de rantsoensamenstelling. Dit resulteert in een verminderde afhankelijkheid van de bio-grondstoffenmarkt, omdat je met jouw keuze kunt inspelen op de veranderende marktprijzen en beschikbaarheid. HomeMixxing verlaagt de voerkosten en verbetert het bedrijfsrendement.

Alle voordelen op een rij. HomeMixxing…

  • maakt voeren naar behoefte mogelijk
  • resulteert in gezonde dieren
  • verbetert het rendement
  • verlaagt de voerkosten
  • zorgt voor flexibiliteit in rantsoensamenstelling (bijsturen is eenvoudig)

En wist je dat je met dit voerconcept bijdraagt aan het verder sluiten van de kringloop en een duurzame, meer circulaire landbouw? Dit mede door het inzetten van eigen of regionaal geteelde grondstoffen. Samen met haar klanten zet ook Reudink zich in voor een duurzame biologische veehouderij.

Home Mixxing kringloop eigen teelt

Wil je zelf ook veevoer mengen?

Onze HomeMixxing-specialist bespreekt graag samen met jou de mogelijkheden van dit voerconcept op jouw bedrijf. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een monsteranalyse en ontdek wat zelf veevoer mengen jou oplevert.