Begeleiding van A tot Z door onze HomeMixxing-specialisten

Het juiste advies speelt een belangrijke rol in de HomeMixxing-aanpak van Reudink. Naast een uitgebreid productaanbod, bieden wij onze klanten specialistische begeleiding van A tot Z op het boerenerf. De HomeMixxing-specialist heeft kennis van en ervaring met dit voerconcept (geschikt voor varkens en pluimvee) en levert een wezenlijke bijdrage aan het succesvol inzetten ervan. Onze mensen maken het verschil.

Kennis
Varkens
Header Homemixxing begeleiding van A tot Z - Reudink Nederland

Een specialistisch team

Samen met de HomeMixxing-specialist bespreek je een maatwerk-toepassing van het voerconcept op jouw bedrijf. De specialist geeft je inzicht in de beschikbaarheid en kwaliteit van eigen of regionaal geteelde grondstoffen. Hij of zij denkt mee in de rantsoensamenstelling voor een verbetert rendement en verlaagde voerkosten.

De medewerkers van onze klantenservice ondersteunen onze HomeMixxing-specialisten bij het inkopen van de gewenste grondstoffen om gezamenlijk voor jou een maatwerk-voeroplossing te verzorgen. Daarnaast werken we nauw samen met nutritionisten van ons Nutritie en Innovatie Centrum (NIC) en delen we kennis op het gebied van voederwaardering.

Monsteranalyse

Bovendien nemen we monsters van de grondstoffen die we in ons eigen laboratorium analyseren. Zo berekenen we een optimaal rantsoen met de kwaliteit die in huis is. Als onderdeel van de monsteranalyse kijken we naar nutritionele eigenschappen zoals vocht, eiwit, zetmeel, vet en vezels. Deze eigenschappen zeggen iets over de voedingswaarde voor het dier. Ook kunnen we de hygiëne van het product onderzoeken. Denk hierbij aan gisten en schimmels, zuurtegraad, entero’s en mycotoxines. Hier houden we rekening mee in ons advies over zowel het bewaren als het inzetten van een product.

Jan neemt monster grondstoffen

LibraGo

Met ons rekenprogramma LibraGo bekijkt de specialist samen met jou, in de stal of aan de keukentafel, welke grondstoffen aantrekkelijk zijn (op basis van inhoud én prijs) om zo het passende rantsoen te berekenen voor optimale dierprestaties. Reudink biedt een maatwerk-voeroplossing in plaats van een standaard aanvullend voer. Dit resulteert in het beste rantsoen en een top rendement.

Laboratorium Lochem
Deel dit artikel

Is HomeMixxing iets voor jou?

Ben jij al overtuigd? De HomeMixxing-aanpak van Reudink biedt jou een totaalpakket bestaande uit: een maatwerk voeroplossing, specialistische begeleiding van A tot Z, ondersteunende monsteranalyse(s) en een optimale rantsoenberekening met ons rekenprogramma LibraGo. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.