Schapen

Uitgebalanceerd schapenvoer is de basis voor een goede biest- en melkproductie, gezonde schapen en vitale lammeren

Header schapenpagina - Reudink Nederland

Optimale voeding voor de ooien zorgt voor een goede biest- en melkproductie. Dit resulteert in vitale lammeren. Voer naar behoefte voor een optimale voerbenutting en gezonde groei van de dieren. In de biologische schapenhouderij is een goede kwaliteit én rendement van het ruwvoer van doorslaggevend belang. Daarom biedt Reudink niet alleen een uitgebreid assortiment aan biologisch schapenvoer met passend advies, maar ook begeleiding in de ruwvoerproductie. Onze specialisten staan voor je klaar.

Wat levert ons schapenvoer jou op?

  • Vitale, gezonde schapen en lammeren
  • Goede biest- en melkproductie
  • Scherpe voerwinst per schaap (goede aanvulling op het beschikbare ruwvoer)
  • Optimaal en voorspelbaar technisch resultaat
  • Rustige, tevreden schapen en een tevreden boer(in)
Schaap en lammeren

Voerreeksen*

Maxima klein 760 500 px - Reudink Nederland
Met de Maxima voerreeks kies je voor maximale dierprestaties, ondersteuning van de gezondheid, en een scherp krachtvoergebruik
Prima klein - Reudink Nederland
Met de Prima voerreeks krijg je een goed voer voor een scherpe prijs

*Onze producten zijn verkrijgbaar in bulk en in kleinere hoeveelheden: big bag, big box en zakgoed (20 kg).

Headers Reudink website 14

Ruwvoer & teelt

Een zo goed mogelijke benutting van het beschikbare ruwvoer als onderdeel van het rantsoen is van doorslaggevend belang in de biologische schapenhouderij. Reudink gelooft in de potentie van meng- & wisselteelt voor zowel bodem als dier. Onderzoek toont aan dat onze klanten ruim 800 kilo meer eiwit van eigen land telen met onze mengteelt-aanpak. Ook voor producten en advies in het kader van gras- en kruidenmengsels, maiszaden, bemesting en inkuilen kun je bij ons terecht.

25c2dcc1 1221 4b5c a610 91bf6a7ea344

Persoonlijk advies & tools

Onze voeroplossingen zijn onlosmakelijk verbonden met passend advies door sectorspecifieke bio-specialisten. Of je nu vragen hebt over voeding, stalklimaat of bedrijfsontwikkeling. Onze specialisten staan zij-aan-zij met onze klanten en zetten zich vol passie in voor de biologische veehouderij.

Vragen of bestellen?

Heb je vragen over ons assortiment schapenvoer of wil je voer bestellen? Neem dan contact op met een van onze specialisten of met onze klantenservice. Wij helpen je graag met een rantsoenberekening afgestemd op jouw bedrijf en doelstellingen.