Vleespluimveevoer

Met de juiste voeding stimuleer je de ontwikkeling van een gezond darmstelsel, zorg je voor een goede groei bij jouw vleespluimvee en draag je bij aan goede vleeskwaliteit. Voor optimale technische resultaten zijn twee aspecten van belang: kwaliteit en stabiliteit. Reudink investeert daarom in de kwaliteit van de voeders voor een stabiele voerstructuur met optimale fractieverdeling en voorspelbare resultaten. Zo behaal jij een duurzaam rendement tegen lage voerkosten.

Vleeskuiken kort

Assortiment vleespluimveevoer

Ons assortiment vleespluimveevoer sluit optimaal aan bij de behoeften van de dieren in verschillende fases:

 • Vleespluimveevoer Optima 1
  Dit voer neemt het kuiken vanaf dag 1 goed op voor een goede start en gezonde darmontwikkeling. De kuikens groeien goed door gedurende de gehele mestperiode.
 • Vleespluimveevoer Optima 2
  Dit voer geeft een hoge vleesaanzet in de groeifase van de dieren.
 • Vleespluimveevoer Optima 3
  Voer voor de laatste weken vóór het slachten, wanneer de dieren maximaal voer opnemen. Dit voer draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en lage voerkosten.

Wat levert ons vleespluimveevoer jou op?

 • Stimulans voor de ontwikkeling van een gezond darmstelsel
 • Een goede groei van jouw vleespluimvee
 • Een goede vleeskwaliteit en lage voerkosten
Vleeskuikens buiten in gras bij appelboom

"Naast dit standaard vleespluimveevoer leveren we ook maatwerk. Bij Reudink vinden we altijd een voeroplossing die past bij jouw bedrijf."

Contact opnemen
Vleeskuikens

Bio-vleespluimveehouderij biedt perspectief!

Het maatschappelijke draagvlak voor biologische vleesproductie is groot en de vraag naar bio-kip neemt toe. Bovendien is de verwachting dat de biologische vleespluimveemarkt de komende jaren zal verdubbelen in omvang. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met solide toekomstperspectief? Wil je jouw bedrijfsactiviteiten uitbreiden of een extra bedrijfstak starten? Dit is hét moment om over te schakelen!

Wist je dat de biologische vleespluimveehouderij goed te combineren is met andere bedrijfstakken, ook binnen de herkauwers- of varkenssector?

Vragen of bestellen?

Heb je vragen over ons assortiment vleespluimveevoer of wil je voer bestellen? Neem dan contact op met een van onze pluimveespecialisten of met onze klantenservice. Wij helpen je graag met een rantsoenberekening afgestemd op jouw bedrijf en doelstellingen.