Vleeskuikenvoer

Met de juiste voeding stimuleer je de ontwikkeling van een gezond darmstelsel, zorg je voor een goede groei bij jouw biologische vleeskuikens en draag je bij aan goede vleeskwaliteit. Voor optimale technische resultaten zijn twee aspecten van belang: kwaliteit en stabiliteit. Reudink investeert daarom in de kwaliteit van de voeders voor een stabiele voerstructuur met optimale fractieverdeling en voorspelbare resultaten. Zo behaal jij een duurzaam rendement tegen lage voerkosten.

Vleeskuiken kort

Assortiment biologisch vleeskuikenvoer

Ons assortiment biologisch vleeskuikenvoer sluit optimaal aan bij de behoeften van de dieren in verschillende fases:

 • Vleeskuikenvoer Optima 1
  Dit voer neemt het kuiken vanaf dag 1 goed op voor een goede start en gezonde darmontwikkeling. De kuikens groeien goed door gedurende de gehele mestperiode.
 • Vleeskuikenvoer Optima 2
  Dit voer geeft een hoge vleesaanzet in de groeifase van de dieren.
 • Vleeskuikenvoer Optima 3
  Voer voor de laatste weken vóór het slachten, wanneer de dieren maximaal voer opnemen. Dit voer draagt bij aan een goede vleeskwaliteit en lage voerkosten.

Wat levert ons biologische vleeskuikenvoer jou op?

 • Stimulans voor de ontwikkeling van een gezond darmstelsel
 • Een goede groei van jouw vleeskuikens
 • Een goede vleeskwaliteit en lage voerkosten
Vleeskuikens buiten in gras bij appelboom

"Naast dit standaard bio-vleeskuikenvoer leveren we ook maatwerk. Bij Reudink vinden we altijd een voeroplossing die past bij jouw bedrijf."

Contact opnemen
Vleeskuikens

Bio-vleeskuikenhouderij biedt perspectief!

Het maatschappelijke draagvlak voor biologische vleesproductie is groot en de vraag naar bio-kip neemt toe. Bovendien is de verwachting dat de biologische vleeskuikenmarkt de komende jaren zal verdubbelen in omvang. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging met solide toekomstperspectief? Wil je jouw bedrijfsactiviteiten uitbreiden of een extra bedrijfstak starten? Dit is hét moment om over te schakelen!

Wist je dat de biologische vleeskuikenhouderij goed te combineren is met andere bedrijfstakken, ook binnen de herkauwers- of varkenssector?

Vragen of bestellen?

Heb je vragen over ons assortiment bio-vleeskuikenvoer of wil je voer bestellen? Neem dan contact op met een van onze pluimveespecialisten of met onze klantenservice. Wij helpen je graag met een rantsoenberekening afgestemd op jouw bedrijf en doelstellingen.