Biggenvoer

Een goede start voor jouw biggen begint in de kraamstal. Aan het einde van de zoogperiode daalt de melkgift van de zeug, terwijl de behoefte van de big aan voeding toeneemt. In onze voerreeksen stemmen we de voersamenstelling en voergift gedurende de zoogperiode voor zowel zeug als big op elkaar af. Zo compenseren we de teruglopende melkopname met een toenemende opname van vast voedsel met oog voor darmgezondheid. Dit resulteert in minder uitval en gezondere biggen die ook na het spenen goed doorgroeien

Zeug in kraamhok

StrucC en MicC

Dit zijn door Reudink gedefinieerde vezelfracties waarmee we in onze voersamenstellingen sturen op voeropname, mestconsistentie en verbetering van de darmgezondheid. Met het aandeel StrucC zorgen we voor een betere stimulering van maag- en darmwerking en reguleren we de verteringsnelheid. Met MicC sturen we op een betere vertering en verzadiging, door te optimaliseren met grondstoffen die vocht binden.

Struc C en Mic C zeugenvoer

Wat levert ons biggenvoer jou op?

  • Optimale darmgezondheid
  • Mestconsistentie
  • Uniforme groei
  • Verminderde uitval
  • Rustige, tevreden biggen en een tevreden boer(in)
Assortiment biggen

Voerreeksen

Maxima klein 760 500 px - Reudink Nederland
Met de Maxima voerreeks kies je voor maximale dierprestaties, ondersteuning van de gezondheid, en een scherp krachtvoergebruik.
Optima klein - Reudink Nederland
Met de Optima voerreeks kies je voor een allround biggenvoer waarmee je streeft naar een optimale voerwinst.
Vital klein - Reudink Nederland
Met de Vital voerreeks bied je extra ondersteuning bij een verminderde gezondheid van de dieren.
Header hand met biggenvoer
Hand met brokken header

"Vanuit de kringloopgedachte stimuleren wij het voeren van eigen geteelde of regionaal aangekochte grondstoffen."

Bekijk het assortiment
Varkens sectorpagina header

Vragen of bestellen?

Heb je vragen over ons assortiment biggenvoer of wil je voer bestellen? Neem dan contact op met een van onze varkensspecialisten of met onze klantenservice. Wij helpen je graag met een rantsoenberekening afgestemd op jouw bedrijf en doelstellingen.