Reudink start met E-business middels het online platform MyReudink

De digitale wereld biedt ons mogelijkheden om de dienstverlening verder te verbeteren. Om de gebruiksvriendelijkheid van het bestelproces te verhogen en onze klanten verder te ontzorgen, is recent gestart met E-business middels het nieuwe online platform MyReudink.

Nieuws
My Reudink 2048 1024 px - Reudink Nederland

De voordelen

MyReudink is een handige tool waar zowel de klant als de specialist allerlei informatie kan vinden en gemakkelijk online voer kan bestellen. De verdere voordelen omvatten:

  • 24/7 voer (mengvoer en zakgoed) bestellen via telefoon, computer en/of tablet
  • Bestelgemak via een gebruiksvriendelijk platform
  • Ontvang direct een orderbevestiging van de geplaatste bestelling
  • Bestelhistorie, mineraalgegevens en afleverbonnen direct inzien en downloaden (geschikt voor de audits voor kwaliteitsconcepten en SKAL-controle)

De ervaring van onze klanten

Rob en Mirjan van Bio-pluimveebedrijf Temmink delen hun ervaringen: “Sinds december 2020 maken wij gebruik van MyReudink. Eerder bestelden we telefonisch, maar na de introductie van Martin Blaauw van de klantenservice dachten we: waarom niet? Laten we het eens proberen”, vertelt Rob. Nu bestellen ze standaard online op de computer. De grootste voordelen zitten volgens Rob in het bestelgemak, de informatievoorziening en de gebruiksvriendelijkheid van het systeem. “Er zit een hele voerbibliotheek achter waardoor je eenvoudig je keuze kunt maken. Ook kun je buiten kantooruren bestellen, dat biedt flexibiliteit”. Rob en Mirjan benadrukken: “Het is een toegankelijk systeem en erg gemakkelijk te gebruiken. Je hoeft geen online-expert te zijn om hiermee aan de slag te gaan. Wij zouden het anderen zeker aanraden”.

Deel dit artikel

Meer informatie?

Bent u benieuwd naar de voordelen van E-business voor u? Heeft u vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice via 088 – 024 81 65 of info@reudink-bio.eu.