Terug van weggeweest: Christian Meyer-Grönloh

We zijn blij te kunnen melden dat Christian Meyer-Grönloh per 1 januari 2024 is gestart als verkoopleider pluimvee Duitsland bij Reudink. Hij zal de komende tijd nauw samenwerken met onze collega Haiko Eberhard en, met het oog op Haiko’s aanstaande pensioen, zijn taken gaan overnemen. Christian is geen onbekende bij Reudink. Nu is hij terug in een nieuwe rol en stelt zich graag even voor.

Nieuws
Header web Christian - Reudink Nederland

“Sommigen kennen mij wellicht nog vanuit mijn tijd als legpluimveespecialist bij ForFarmers en Reudink in de periode van oktober 2015 tot september 2019. In deze tijd verkreeg ik veel inzicht in de pluimveesector, met name wat betreft legpluimvee, en heb ik met veel plezier samengewerkt met zowel klanten als collega’s. Vanaf september 2019 heb ik me op verschillende particuliere projecten in de agrarische sector, ook binnen de biologische legpluimveehouderij, gericht. Zo heb ik de visie en drijfveren van producenten en klanten leren kennen. Een zeer waardevolle ervaring die ik meeneem in mijn huidige functie als verkoopleider pluimvee bij Reudink”, vertelt hij.

“Het is een mooie opdracht om gezamenlijk met klanten en collega’s – als team – de dagelijkse kansen en uitdagingen te grijpen en te overwinnen. Ik ben er dan ook trots op dat ik mag werken in de biologische sector. Een sector die zich kenmerkt door innovatie, duurzaamheid, respect en samenwerken als gelijken. Mijn motto: samen staan we sterk!”, aldus Christian.

Deel dit artikel