Volg Reudink nu ook op LinkedIn

Achter de schermen zijn we al enige tijd druk in de weer om de Reudink LinkedIn pagina te kunnen lanceren. Zo houden we u op de hoogte van het laatste nieuws, de meest recente ontwikkelingen en innovaties bij Reudink. De pagina is live. En u kunt Reudink nu volgen op LinkedIn. Eindelijk is het moment daar dat Reudink start met eigen social media!

Nieuws

Een kijkje achter de schermen

Op deze LinkedIn pagina deelt Reudink haar passie voor de biologische veehouderij. We geven een kijkje achter de schermen en laten u kennismaken met ons bedrijf, de biologische veehouderij en onze klanten. Waarom u ons zou volgen?

  • U komt zo meer te weten over de biologische veehouderij en bio-boeren.
  • U bent snel op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij Reudink.
  • U kunt zien wie er bij Reudink werkt en eenvoudig contact opnemen.
  • U kunt berichten met ons delen en reageren op onze bijdragen. Zo kunnen we gezamenlijk de onderscheidende meerwaarde van bio uitdragen.

In het kader van ‘Leaders in Organic Farming’ zetten wij ons dagelijks samen met onze klanten in voor een duurzame biologische veehouderij. Onze klanten zetten we graag in de spotlights, want we zijn trots op bio-boeren. Op deze LinkedIn pagina kunnen we hier een platform voor bieden.

Reudink Linked In algemeen beeld
Deel dit artikel