PoultryPlan

Inzicht in resultaat verbetert jouw rendement

Het managementsysteem PoultryPlan geeft betrouwbaar inzicht in de technische en economische kengetallen van jouw bedrijf. Het voordeel van deze tool is dat je ervoor kunt kiezen om de beschikbare gegevens automatisch in te laten lezen, zelf handmatig in te voeren of een combinatie van beide. Het gebruik van papieren legkalenders of Excel bestanden behoort hierdoor tot de verleden tijd. Met PoultryPlan vergelijk je resultaten van koppels onderling en kun je jouw resultaten vergelijken met die van collega-pluimveehouders. Jouw specialist kan je te allen tijde – ook op afstand – voorzien van passend advies. Zo til je jouw management en productieresultaten naar een hoger niveau.

Poultry Plan 600x300

De voordelen van PoultryPlan op een rij

PoultryPlan biedt…

  • …betrouwbaar inzicht in het technische resultaat van jouw pluimveebedrijf. Wat gaat goed en wat kan beter?
  • …eenvoudig data vergelijken met vorige koppels, collega-pluimveehouders of fokkerijnormen. Wat is de landelijke benchmark?
  • …een overzichtelijke digitale omgeving waarin je documentatie kunt verzamelen en categoriseren om inspecties snel en correct af te ronden. Zijn ‘verplichte’ acties afgerond en geregistreerd?
  • …(Voer)advies – ook op afstand – van onze pluimveespecialisten op basis van inzicht en meest recente data voor optimaal bedrijfsresultaat
  • …een praktische en gebruiksvriendelijke tool beschikbaar als applicatie op je telefoon of via de laptop/PC

Dataeigendom en beheer

Vanuit Reudink faciliteren we het gebruik van PoultryPlan voor onze klanten. Als pluimveehouder ben en blijf jij de eigenaar van jouw data. De data zijn alleen door een ander in te zien wanneer jij daar uitdrukkelijke toestemming voor geeft. Ook bepaal jij of de pluimveespecialist van Reudink (en andere erfbetreders) inzicht krijgt in jouw data.

Alle data van de koppels van deelnemende bedrijven komen geanonimiseerd samen in een database. Door jouw data te delen, is het mogelijk nog beter samen te werken aan een optimaal resultaat. Zowel op jouw pluimveebedrijf – ongeacht de omstandigheden (evt. vogelgriep bezoekverboden) – als om onze voeders en advisering nog beter af te stemmen op de marktsituatie en de wensen van onze klanten. Zo streven we samen naar nog betere resultaten.

Vragen of starten met PoultryPlan?

Til jouw management en productieresultaten naar een hoger niveau. Gezamenlijk bouwen we aan een landelijke benchmark, zodat legpluimveehouders hun resultaten onderling kunnen vergelijken. Heb je vragen over of wil je starten met PoultryPlan? Neem contact op met een van onze pluimveespecialisten of met onze klantenservice.