Agroscoop

Inzicht in resultaat verbetert jouw rendement

Agroscoop is hét digitale managementsysteem van Reudink. Dit is speciaal ontwikkeld om een betrouwbaar inzicht te geven in de technische en economische kengetallen van jouw bedrijf. Gezamenlijk zetten we deze info om in concrete doelstellingen. Dankzij Agroscoop kunnen onze specialisten jou goed adviseren, maak jij goed onderbouwde beslissingen en behaal je het hoogst mogelijke bedrijfsrendement. Vele Reudink-klanten maken hier al gebruik van. Agroscoop…

  • Is eenvoudig te koppelen aan jouw eigen managementprogramma
  • Kost geen extra tijd en/of geld
  • Biedt de mogelijkheid eigen resultaten te vergelijken met die van soortgelijke bedrijven
Agroscoop

Agroscoopbokaal Biologisch

ForFarmers en Reudink organiseren sinds 2015 jaarlijks de uitreiking van de Agroscoopbokalen om stil te staan bij de uitmuntende prestaties die de agrarisch ondernemers leveren en het vakmanschap en ondernemerschap dat daarvoor nodig is. De basis voor de verkiezing zijn de technische resultaten uit Agroscoop. Maar daarnaast wordt ook gekeken naar vooruitstrevende bedrijfsvoering en pioniersmentaliteit binnen de agrarische sector. Bekijk hieronder de video's van de winnaars van de Agroscoopbokaal Biologisch van de afgelopen jaren.

Vragen of starten?

Heb je vragen over of wil je starten met Agroscoop? Neem dan contact op met een van onze bio-specialisten of met onze klantenservice. Wij helpen je graag jouw bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.