Column: Hart voor Bio

Nu het einde van het jaar nadert, is het weer een goed moment om te bezinnen en terug te blikken, maar vooral om vooruit te kijken.

Nieuws
Header web nieuws Judith directeur Reudink - Reudink Nederland

We sluiten een bijzonder jaar af waarin we tien-jaar mengvoerproductie op onze huidige locatie in Lochem samen hebben gevierd. Prachtig om te zien dat er zoveel positieve reacties kwamen op alle activiteiten en aandacht die we hebben gegeven aan het jubileum. Dit van zowel klanten als medewerkers met hart voor bio!

Het jaar kenmerkte zich door zeer beweeglijke markten in prijzen voor grondstoffen, energie en producten die in de keten worden voortgebracht. Mooi om te constateren dat er een voorzichtig herstel van de biologische consumentenmarkt heeft plaatsgevonden. Ook de saldo’s bij onze klanten ontwikkelden zich in de tweede helft van het jaar over het algemeen positief.

Trots ben ik op de ontwikkelingen en stappen die we als bedrijf hebben gezet in 2023. Dat blijkt onder meer uit de topresultaten die onze klanten realiseren. Ons team van medewerkers zet zich elke dag weer met veel passie in voor het beste resultaat en een gezamenlijke toekomst. Veel dank hiervoor!

Voor 2024 zijn de doelen bepaald. Wij streven iedere dag opnieuw naar optimale klanttevredenheid. Met een lokale marktaanpak, dicht bij de klant en met producten tegen competitieve prijzen die bijdragen aan een duurzaam rendement. Daarnaast werken we verder aan de strategie om ons bedrijf verder te laten groeien in bestaande en mogelijk ook nieuwe markten. Een mooie opdracht om als team aan te werken!

Voor mij persoonlijk start 2024 met een nieuwe uitdaging in de sector herkauwers bij ons moederconcern ForFarmers. Na 11 jaar neem ik afscheid van Reudink. Ik ben trots op wat we als team samen met onze klanten hebben bereikt. Bio, en ook Reudink, blijft in mijn hart!

Het is superfijn dat we binnen ons team met Judith Hofland passende opvolging hebben gevonden. Ik wens haar veel succes!

Rest mij om jullie te bedanken voor het vertrouwen. Mede namens het team Reudink, wens ik iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2024.

Met vriendelijke groet,

Wilfred Jonkman

Deel dit artikel