Jubileumacties: juli & augustus

Onze mensen zijn onze kracht

We trapten dit jubileumjaar daarom af met een feest voor de collega’s op zaterdag 1 juli. Door en met hen hebben we deze mooie mijlpaal bereikt. En wie jarig is trakteert! Dus was er taart op de productielocaties Gescher (Noordrijn-Westfalen, Duitsland) en Lochem. Bovendien hebben we onze bulkwagens opnieuw gewrapt met een belangrijke boodschap…

Header jubileum website artikelen nieuws - Reudink Nederland

Onze mensen zijn onze kracht

Veel collega’s in de productie, maar ook in sales die 10 jaar geleden werkzaam waren bij Reudink, zijn nu nog altijd actief binnen ons bedrijf. Daarnaast is onze organisatie flink gegroeid en zien we ook steeds meer vrouwen bij Reudink. We zijn trots op ons team! Samen hebben we deze mijlpaal bereikt. Daarom trapten we dit jubileumjaar af met een feest voor de collega’s.

We ontmoetten elkaar op zaterdag 1 juli op het natuurinclusief biologisch gemengd bedrijf van Arjen en Winny van Buuren op Landgoed Velhorst te Lochem. Zij gaven ons een rondleiding over het landgoed en namen ons mee in hun kijk op kringlooplandbouw. Ook was er een bierproeverij van brouwerij Chamaven uit Zutphen. Zij brouwden voor ons een uniek, biologisch Reudink speciaalbier met de hop en de mout van biologische gerst en tarwe van Landgoed Velhorst. We sloten af met een BBQ bestaande uit biologische lekkernijen waaronder het vlees van KemperKip en De Groene Weg. ​​​​​​​

10 jaar jubileum compilatie feest team 1
10 jaar jubileum compilatie team feest 2

Wie jarig is trakteert!

Dus was er maandag 3 juli taart op de productielocaties Gescher (Noordrijn-Westfalen, Duitsland) en Lochem. Zo was er ook aandacht voor de chauffeurs die dag in dag uit met de bulkwagen op pad zijn om het voer bij onze klanten te krijgen. En voor de collega’s die niet bij het jubileumfeest konden zijn.

Jubileumtaart 3 juli 2023

Spot jij onze ‘nieuwe’ bulkwagens?

Misschien heb je ze al zien rijden: onze ‘nieuwe’ bulkwagens. Er rijden 2 Reudink-bulkwagens rond. Deze zijn opnieuw gewrapt en dragen nu een belangrijke boodschap uit. Zo laten we zien dat we letterlijk samen op weg zijn en ons inzetten voor de toekomst van de biologische veehouderij. Spot jij de bulkwagen? Maak dan een foto en deel deze met ons via social media of e-mail.

Nieuwe bulkwagen op A1