Jubileumacties: november

Oog voor de omgeving

In de maand november staat de omgeving centraal. We vertellen je graag over een bijzondere samenwerking met Dagcentrum De Oever in Lochem. Bovendien maken we de winnaars van onze social media winactie bekend.

Header jubileum website artikelen nieuws - Reudink Nederland

Samenwerking Dagcentrum De Oever en Reudink

Hoe kunnen we met lokale bedrijven ervoor zorgen dat onze cliënten dagelijks iets doen wat zin geeft? Vanuit deze gedachte kwamen Dagcentrum De Oever en Reudink met elkaar in contact. En dat leverde een win-winsituatie op. “De samenwerking met (lokale) bedrijven zoals Reudink resulteert in zingevende dagbesteding. Een echte meerwaarde voor de ontwikkeling en het plezier van onze cliënten”, vertelt Roy Colstee, ondersteuner bij De Oever. 

Afbeelding klein De Oever

Winnaars social media jubileumactie verrast

In het kader van ‘wie jarig is trakteert’ kwamen we met een jubileum-winactie op social media. En wat hebben we veel leuke reacties gehad! Deze maand reikten we de prijzen uit. Zo verrasten we Nienke met een pakket vol heerlijke biologische producten voor een uitgebreid ontbijt. Ook overhandigden we Evelien en Bartje de cadeaukaarten voor een bio-winkel of supermarkt bij hen in de buurt. Zo willen we de consumptie van biologische producten stimuleren.

Web klein socials winnaars jubileum