Jubileumacties: oktober

Wie jarig is, geeft weg

In ons jubileumjaar willen we graag iets extra’s doen voor onze klanten. Daarom is Thank a Farmer Day dit jaar het startsein voor de uitgifte van een klantgeschenk. Daarnaast komt Reudink ook met een winactie op social media. Want, wie jarig is trakteert. Met de prijzen willen we mensen laten kennismaken met de smaak van biologisch en de consumptie van biologische producten stimuleren. Ook ontvingen we zelf een geschenk…

Header jubileum website artikelen nieuws - Reudink Nederland

Thank a Farmer Day als startsein voor klantactie

12 oktober was het Thank a Farmer Day. Op deze dag hebben we extra waardering voor (Bio-)Boeren. Want, de beschikbaarheid van voedsel is niet vanzelfsprekend. Zonder boeren geen brood, melk, kaas, eieren, aardappelen, groente, fruit, vlees, chips of bier. In ons jubileumjaar willen we graag iets extra’s doen voor onze klanten. Daarom is Thank a Farmer Day dit jaar het startsein voor een jubileumactie. Al onze klanten ontvangen in de komende maanden een geschenk om hen te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen. Samen op weg naar een biologische toekomst!

Winactie: wie jarig is, geeft weg…

Naast deze klantactie komt Reudink ook met een winactie. Want, wie jarig is trakteert. Dus geven we een pakket met heerlijke biologische producten en Reudink goodies weg. Daarnaast maak je kans op een cadeaukaart. Zo kun jij ook kennismaken met de smaak van biologisch en willen we de consumptie van biologische producten stimuleren. Je maakt kans op een van deze prijzen via onze LinkedIn en Facebook pagina’s. Deze winactie loopt van 24 t/m 31 oktober 2023. Op woensdag 1 november worden de winnaars via social media bekendgemaakt. Doe jij ook mee?

Winacties socials jubileum foto website

Moswandschilderij ter ere van Reudink jubileum

Geheel in lijn met waar we voor staan – groen, natuur en ons logo dat de kringloopgedachte symboliseert – hangt er nu een moswandschilderij in de kantine aan de Kwinkweerd 5. Dit overhandigde Rob Kiers als geschenk namens ForFarmers tijdens het jubileumfeest op 1 juli aan onze directeur Wilfred Jonkman. En daar zijn we erg blij mee! Het geeft een moderne, frisse uitstraling aan ons kantoor. Het mos komt uit de bossen in Scandinavië, Oost-Europa en Nederland. Het is geteeld door erkende bedrijven. Alle mossen zijn duurzaam geprepareerd met milieuvriendelijke producten en volledig biologisch afbreekbaar.

8112467e 8271 4af1 b85e 71c2440b4d5a

Wist je dat...

...groen goed doet voor de mens? Groen (en natuur) in een kantooromgeving vermindert stress, herstelt en verbetert concentratievermogen, helpt ontspannen, maakt productiever en resulteert in positieve emoties en stemming. Enkel het zien van groen heeft al een rustgevend effect. Zo kunnen de collega’s en bezoekers bij Reudink weer extra goed opladen tijdens de pauze.