Ons Formule 1 pluimveeteam staat voor je klaar

Haal jij alles uit jouw biologische legpluimveehouderij? Ontdek de totaalaanpak van Reudink. Met onze formule en een team op volle sterkte voorzien we jou en je medewerkers van biologisch pluimveevoer en professionele begeleiding.

Header artikel pluimveeteam R Eudink - Reudink Nederland

Reudink heeft landspecifieke teams met pluimveespecialisten die worden aangestuurd door een verkoopleider met kennis van de markt. Naast een aantal nieuwe gezichten bouwt dit team op de ervaring van collega’s die al jaren in het pluimveevak zitten.

Maak kennis met een aantal collega's

Mathij van Hoof
Patrick Visser
Judith Hofland
Mathij van Hoof
Patrick Visser
Judith Hofland

Mathij van Hoof

Mathij is pluimveespecialist bij Reudink. Hij is actief in Zuid-Nederland. "Als specialist spar ik met de pluimveehouder en samen kijken we naar de technische prestaties op het bedrijf om deze te verbeteren. Zo ondersteun ik bij het afstemmen van voersamenstellingen en denk ik mee met managementkeuzes, maar ook mogelijke bedrijfsontwikkelingen. Ik krijg er energie van wanneer ik een steentje kan bijdragen aan het verhogen van het rendement van de klant."

Patrick Visser

Ook Patrick is pluimveespecialist bij Reudink. Zijn werkgebied is Noord-Nederland. "Het creëren van de optimale omgeving voor de kip en zo de doelstellingen van de pluimveehouder behalen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Gelukkig staat dit centraal in mijn dagelijkse werkzaamheden als pluimveespecialist bij Reudink."

Judith Hofland

Judith is verkoopleider bij Reudink en verantwoordelijk voor Nederland en België. "Mijn doel is om als team continu te verbeteren: in het realiseren van uitmuntende technische prestaties op het erf, in de juiste begeleiding van onze klanten en uiteraard in de samenwerking als team. Ik krijg er energie van om samen met onze klanten en met ons geweldige team de kansen die de legpluimveesector ons allen biedt, te pakken!”

Onze formule: de juiste materiaalkeuze

 • Doelgericht
  Jouw bedrijfsdoelstellingen staan centraal. Voor iedere doelstelling - ongeacht de combinatie van bedrijfsspecifieke omstandigheden, rassenkeuze en strategie - is er een passende aanpak.
 • Goed voer
  We bieden diverse voerreeksen en voerconcepten zoals Split Feeding en HomeMixxing. Ook is maatwerk mogelijk. Afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen is er een passende voerstrategie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu gaat voor optimale voerwinst of juist voor extra ondersteuning van diergezondheid.
 • Optimale structuur
  Door het unieke productieproces zijn we in staat een constant, goed, structuurrijk voer te maken. Ons legpluimveevoer heeft een optimale fractieverdeling die ontmenging en selectieve opname minimaliseert. Voor structureel beter resultaat.
 • Gezonde leghennen
  Wij geloven dat gezonde hennen het beste presteren. Met uitgebalanceerde voeding leg je de basis voor gezonde dieren met goede legprestaties.
 • Praktisch advies
  Onze pluimveespecialisten zijn op de hoogte van de nieuwste kennis over zowel voer, maar ook marktontwikkelingen en bedrijfsmanagement. Zij vertalen dit naar een praktisch, klantspecifiek advies.

Pitstop

Regelmatig wordt de kennis van ons pluimveeteam op het gebied van diergezondheid, voeding en houderij weer bijgespijkerd. Dat doen we via cursussen en onze eigen Poultry Academy. Deze academie is onderdeel van het interne opleidingsprogramma voor ons pluimveeteam. Zo borgen we een goed kennis- en vaardigheidsniveau om onze klanten elke dag weer van het best mogelijke advies te voorzien. Hierbij spelen we in op praktijksituaties en de actualiteit.

Pole position

We kunnen met trots zeggen dat ons team er klaar voor is om pole position te pakken. Hierdoor bereiken we samen met jou MAXimaal resultaat bij jouw leghennen. Naast scherpe voederconversies en voerprijzen kiezen onze klanten voor professionele begeleiding dat tot uitstekende prestaties leidt op zowel korte als lange termijn.

Ons pluimveeteam staat voor jou klaar!

Dit zijn de pluimveespecialisten van Reudink in Nederland. Een groep betrokken collega’s met hart voor pluimvee. Neem vrijblijvend persoonlijk contact op met een van onze specialisten.

Jos Fransen
Jos Fransen Pluimveespecialist
Wilko Vije
Wilko Vije Pluimveespecialist
Sef Janssen
Sef Janssen Pluimveespecialist
Mathij van Hoof
Mathij van Hoof Pluimveespecialist
Judith Hofland
Judith Hofland Verkoopleider pluimvee
Jean Michel Moureaux
Jean-Michel Moureaux Pluimvee- & melkveespecialist
Patrick Visser
Patrick Visser Pluimveespecialist
Sil van den Berg
Sil van den Berg Pluimveespecialist (jr.)
Deel dit artikel