Ons Formule 1 pluimveeteam staat voor je klaar

Haal jij alles uit jouw biologische legpluimveehouderij? Ontdek de totaalaanpak van Reudink. Met onze formule en een team op volle sterkte voorzien we jou en je medewerkers van biologisch pluimveevoer en professionele begeleiding.

Header nieuw met Mathij verkoopleider pluimvee 2024 - Reudink Nederland

Reudink heeft landspecifieke teams met pluimveespecialisten die worden aangestuurd door een verkoopleider met kennis van de markt. Naast een aantal nieuwe gezichten bouwt dit team op de ervaring van collega’s die al jaren in het pluimveevak zitten.

Maak kennis met een aantal collega's

Mathij van Hoof
Patrick Visser
Sef Janssen
Mathij van Hoof
Patrick Visser
Sef Janssen 2

Mathij van Hoof

Mathij is verkoopleider bij Reudink. "Ik ben opgegroeid op een legpluimveebedrijf in Noord-Brabant. Daar is de passie voor de agrarische sector ontstaan. Sinds 2017 ben ik met veel plezier werkzaam bij Reudink. We zitten in een dynamische markt waar zowel maatschappelijk als politiek veel gevraagd wordt van ondernemers. Ik zie het als taak om samen met het team onze voedselproductie positief te blijven profileren in de sector, waarbij een gezonde balans tussen mens, dier en milieu centraal staat."

Patrick Visser

Ook Patrick is pluimveespecialist bij Reudink. Zijn werkgebied is Noord-Nederland. "Het creëren van de optimale omgeving voor de kip en zo de doelstellingen van de pluimveehouder behalen, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Gelukkig staat dit centraal in mijn dagelijkse werkzaamheden als pluimveespecialist bij Reudink."

Sef Janssen

Sef Janssen is pluimveespecialist bij Reudink. Hij is actief in Zuid-Nederland en België. “Als pluimveespecialist bij Reudink draag ik bij aan de verduurzaming van de landbouw. We denken mee met ondernemingsplannen en bij vraagstukken die leven bij bio-veehouders. Bovendien proberen we eraan bij te dragen dat de boer of boerin een goede boterham kan blijven verdienen. Want ook dat is duurzaamheid; een sterke sector waarin de ondernemer niet mag worden vergeten.”

Onze formule: de juiste materiaalkeuze

 • Doelgericht
  Jouw bedrijfsdoelstellingen staan centraal. Voor iedere doelstelling - ongeacht de combinatie van bedrijfsspecifieke omstandigheden, rassenkeuze en strategie - is er een passende aanpak.
 • Goed voer
  We bieden diverse voerreeksen en voerconcepten zoals Split Feeding en HomeMixxing. Ook is maatwerk mogelijk. Afhankelijk van jouw bedrijfsdoelstellingen is er een passende voerstrategie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Of je nu gaat voor optimale voerwinst of juist voor extra ondersteuning van diergezondheid.
 • Optimale structuur
  Door het unieke productieproces zijn we in staat een constant, goed, structuurrijk voer te maken. Ons legpluimveevoer heeft een optimale fractieverdeling die ontmenging en selectieve opname minimaliseert. Voor structureel beter resultaat.
 • Gezonde leghennen
  Wij geloven dat gezonde hennen het beste presteren. Met uitgebalanceerde voeding leg je de basis voor gezonde dieren met goede legprestaties.
 • Praktisch advies
  Onze pluimveespecialisten zijn op de hoogte van de nieuwste kennis over zowel voer, maar ook marktontwikkelingen en bedrijfsmanagement. Zij vertalen dit naar een praktisch, klantspecifiek advies.

Pitstop

Regelmatig wordt de kennis van ons pluimveeteam op het gebied van diergezondheid, voeding en houderij weer bijgespijkerd. Dat doen we via cursussen en onze eigen Poultry Academy. Deze academie is onderdeel van het interne opleidingsprogramma voor ons pluimveeteam. Zo borgen we een goed kennis- en vaardigheidsniveau om onze klanten elke dag weer van het best mogelijke advies te voorzien. Hierbij spelen we in op praktijksituaties en de actualiteit.

Pole position

We kunnen met trots zeggen dat ons team er klaar voor is om pole position te pakken. Hierdoor bereiken we samen met jou MAXimaal resultaat bij jouw leghennen. Naast scherpe voederconversies en voerprijzen kiezen onze klanten voor professionele begeleiding dat tot uitstekende prestaties leidt op zowel korte als lange termijn.

Ons pluimveeteam staat voor jou klaar!

Dit zijn de pluimveespecialisten van Reudink in Nederland. Een groep betrokken collega’s met hart voor pluimvee. Neem vrijblijvend persoonlijk contact op met een van onze specialisten.

Jos Fransen
Jos Fransen Pluimveespecialist
Wilko Vije
Wilko Vije Pluimveespecialist
Sef Janssen 2
Sef Janssen Pluimveespecialist
Mathij van Hoof
Mathij van Hoof Verkoopleider pluimvee
Jean Michel Moureaux
Jean-Michel Moureaux Pluimvee- & melkveespecialist
Patrick Visser
Patrick Visser Pluimveespecialist
Sil van den Berg
Sil van den Berg Pluimveespecialist (jr.)
Wim Smits bij Reudink
Wim Smits Senior accountmanager pluimvee

Productmanagement & nutritie bij Reudink

Onze pluimveespecialisten zijn het gezicht van Reudink op het boerenerf. Zij staan in direct contact met onze klanten voor biologisch pluimveevoer en passend advies. Tegelijkertijd wordt achter de schermen hard gewerkt door een minder zichtbare groep collega’s. Een van deze collega’s is Corine Walvoort, productmanager pluimvee bij Reudink. Ze is verantwoordelijk voor het biologische pluimveevoer-assortiment. Ze stelt onze pluimveevoeders samen voor de beste dierprestaties met oog voor diergezondheid. Daarbij kan ze rekenen op de support van collega-nutritionisten in het pluimveeteam.

Header Corine voorstellen pm nutritie pluimveeteam
Deel dit artikel