Reudink start met managementprogramma PoultryPlan

Voor betrouwbaar inzicht in de technische en economische kengetallen van het biologische pluimveebedrijf, bood Reudink haar klanten het managementprogramma Lay-Insight (PorPhyrio). Maar Lay-Insight stopt. Vanaf 1 januari 2024 kun je niet langer inloggen. De afgelopen maanden zochten we naar een alternatief. Dit hebben we gevonden in PoultryPlan. De ervaring van pluimveehouders gedurende de testfase gaf de doorslag in deze keuze.

Header nieuws overstap Poultry Plan - Reudink Nederland

Wat is PoultryPlan?

PoultryPlan is een managementprogramma voor legpluimveebedrijven. Met deze software verzamel en analyseer je alle relevante technische en economische kengetallen van jouw bedrijf. Zo creëer je betrouwbaar inzicht in technisch resultaat. En kun je jouw resultaat vergelijken met dat van collega-pluimveehouders. Je kunt PoultryPlan gebruiken via een applicatie op je telefoon of via een laptop/PC. Voor een aantal klimaatcomputers is zelfs een automatische koppeling te realiseren waardoor data continu wordt ingelezen.

De voordelen van PoultryPlan op een rij

PoultryPlan biedt…

  • …betrouwbaar inzicht in het technische resultaat van jouw pluimveebedrijf. Wat gaat goed en wat kan beter?
  • …eenvoudig data vergelijken met vorige koppels, collega-pluimveehouders of fokkerijnormen. Wat is de landelijke benchmark?
  • …een overzichtelijke digitale omgeving waarin je documentatie kunt verzamelen en categoriseren om inspecties snel en correct af te ronden. Zijn ‘verplichte’ acties afgerond en geregistreerd?
  • …(Voer)advies – ook op afstand – van onze pluimveespecialisten op basis van inzicht en meest recente data voor optimaal bedrijfsresultaat
  • …een praktische en gebruiksvriendelijke tool beschikbaar als applicatie op je telefoon of via de laptop/PC

Ook starten met PoultryPlan?

Met het managementprogramma PoultryPlan til je jouw management en productieresultaten naar een hoger niveau. Gezamenlijk bouwen we aan een landelijke benchmark, zodat legpluimveehouders hun resultaten onderling kunnen vergelijken. Het programma komt binnenkort beschikbaar voor onze klanten. Onze pluimveespecialisten informeren je graag en helpen je bij de overstap of start met PoultryPlan.

Deel dit artikel