Zoeken
koeien in de weibiologische varkenskoeien1pluimvee nieuw 3varkens1koeien in de wei 2biologische legpluimvee

HomeMixxing is dé voeroplossing voor bio-veehouders die zelf veevoer mengen

Grondstoffen

Kiest u voor het inzetten van – eigen of regionaal geteelde – enkelvoudige grondstoffen op uw biologische veehouderij? Spreekt het zelf mengen van veevoer u aan? Wilt u meer flexibiliteit in de rantsoensamenstelling? En streeft u naar minder marktafhankelijkheid door in te spelen op de veranderende marktprijzen en beschikbaarheid? Start dan nu met HomeMixxing van Reudink. Dit voerconcept biedt u concreet resultaat: een verbeterd rendement, een hoge efficiëntie en gezonde dieren, waarmee u bovendien bijdraagt aan het verder sluiten van de kringloop.

Hoe werkt HomeMixxing?

Hoe maakt u HomeMixxing tot een succes?

Ziet u het als een uitdaging om samen met uw veevoerleverancier te werken aan een voeroplossing specifiek voor uw biologische veehouderij? Het succesvol inzetten van enkelvoudige grondstoffen is afhankelijk van een aantal aspecten:

  • Grondstoffen- en marktkennis;
  • Kwaliteitsborging van de (zelf) geteelde of aangekochte grondstoffen;
  • Omvang en kwaliteit van opslag en bewaring;
  • Mogelijkheden in, en beschikbaarheid van voertechniek.

De HomeMixxing-specialist bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor HomeMixxing op uw bedrijf.

Wat levert HomeMixxing u op?

LibraGo

Kiest u voor het voerconcept HomeMixxing? Dan behaalt u concreet resultaat. Dankzij HomeMixxing ondervindt u veel flexibiliteit in onder andere de rantsoensamenstelling. Dit resulteert in een verminderde afhankelijkheid van de bio-grondstoffenmarkt, omdat u met uw keuze kunt inspelen op de veranderende marktprijzen en beschikbaarheid. HomeMixxing verlaagt de voerkosten en verbetert het bedrijfsrendement.

Alle voordelen op een rij. HomeMixxing…

  • maakt voeren naar behoefte mogelijk;
  • resulteert in gezonde dieren;
  • verbetert het rendement;
  • verlaagt de voerkosten;
  • zorgt voor flexibiliteit in rantsoensamenstelling (bijsturen is eenvoudig).

En wist u dat u met dit voerconcept bijdraagt aan het verder sluiten van de kringloop en een duurzame, meer circulaire landbouw? Dit mede door het inzetten van eigen of regionaal geteelde grondstoffen. Samen met haar klanten zet ook Reudink zich in voor een duurzame biologische veehouderij.

Wilt u ook zelf veevoer mengen?

Onze HomeMixxing-specialist bespreekt graag samen met u de mogelijkheden van dit voerconcept op uw bedrijf. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek of een monsteranalyse en ontdek wat zelf veevoer mengen u oplevert.