Zoeken
koeien in de wei 2koeien in de weikoeien1 koeien in de wei 2koeien in de weikoeien1

Melkveevoer

Biologisch melkvee houden is zoeken naar de juiste balans tussen benutting van het beschikbare (gras-) land en de genetische aanleg van het melkvee. Essentieel is gezonde voeding van het vee. Dit begint met de kalveropfok waarbij opname van voldoende goede kwaliteit biest de eerste stap is naar een hoge weerstand. Dat is een garantie voor een gezonde opfok tot melkvaars. Deze opfok is een investering in de veestapel van de toekomst. Met gerichte voeding, voldoende beweging en goede huisvesting legt u de basis voor een hoge levensproductie.

​​​​​​​Assortiment op maat

Uitgebalanceerde voeding blijft de basis voor een gezonde en duurzame productie van gezonde biologische melk. Ook na het afkalven. Een uitgangspunt van de biologische melkveehouderij is een zo goed mogelijke benutting van het beschikbare ruwvoer. Daarom werken we bij Reudink met een uitgebreid assortiment melkveevoeders die garant staan voor een gezonde en duurzame melkproductie.

Van kennis naar advies

Een breed en hoogwaardig adviespakket is minstens zo belangrijk als een kwalitatief assortiment voer. Onze specialisten hebben toegang tot een wereldwijd kennisnetwerk. Kennis die ze graag met de boer delen. Het leidt tot adviezen over ruwvoerproductie, gezondheid en biologische regelgeving. Zo hopen we ook aan de groei van de sector een bijdrage te leveren.

Reudink biedt

  • Adviseurs, gespecialiseerd in de biologische rundveehouderij.
  • Een ruim assortiment standaard mengvoeders.
  • Opties voor maatwerkvoeders, toegesneden op specifieke bedrijfssituaties.
  • Een sterke basis voor het realiseren van een hoge levensproductie en een duurzaam rendement.

Bekijk ons assortiment Productievoeders, Transitievoeders, Kalvervoeders, Vitaminen en Mineralen, Maiszaad en Gipsmeststof.