Jubileum

Header website jubileum 2 048x1 0224px - Reudink Nederland

Samen op weg naar een biologische toekomst

Op zaterdag 1 juli 2023 was het exact 10 jaar geleden dat we het eerste biologische voer produceerden en uitleverden vanaf de huidige locatie in Lochem onder de naam Reudink. Ondanks dat we al veel langer actief zijn in de biologische sector, is dit een mooi moment om bij stil te staan. Op deze pagina lees je over ons jubileum.

1928: de oorsprong van Reudink

Dit jubileum is een mooi moment om samen terug te blikken. Want wist je dat Reudink al veel langer dan 10 jaar actief is in de biologische veevoersector? De oorsprong van ons bedrijf gaat verder terug in de geschiedenis. Naar het jaar 1928 om precies te zijn. We nemen je graag mee in ons verhaal.

Oude molen internet aangepast

Column: perspectief

We grijpen dit moment aan om alle collega’s, klanten en relaties te bedanken voor 10 mooie jaren. Maar bovenal kijken we vooruit. Samen bouwen we verder aan de ontwikkeling van de biologische sector. Want biologisch biedt perspectief! Onze directeur Wilfred Jonkman beschrijft zijn kijk op de toekomst in deze column.

Wilfred Jonkman

Jubileumacties: juli & augustus

Onze mensen zijn onze kracht

We trapten dit jubileumjaar af met een feest voor de collega’s op zaterdag 1 juli. Onze mensen zijn onze kracht. Door en met hen hebben we deze mooie mijlpaal bereikt. En wie jarig is trakteert! Dus was er taart op de productielocaties Gescher (Noordrijn-Westfalen, Duitsland) en Lochem. Bovendien hebben we onze bulkwagens opnieuw gewrapt met een belangrijke boodschap…

10 jaar jubileum compilatie feest team 1

Jubileumacties: september

Proost op een biologische toekomst

We hebben een uniek, biologisch Reudink speciaalbier laten brouwen. Waarom? Van de grondstoffen die we bij Reudink gebruiken om biologisch veevoer te produceren, kun je ook bier maken. Bovendien past de productie van bier goed in de kringloopgedachte. En geeft een biertje de gelegenheid om te toosten op de toekomst.

Reudink bierpakket klein web

Jubileumacties: oktober

Wie jarig is, geeft weg

In ons jubileumjaar wilden we graag iets extra’s doen voor onze klanten. Daarom is Thank a Farmer Day dit jaar het startsein voor de uitgifte van een klantgeschenk. Daarnaast kwam Reudink ook met een winactie op social media. Want, wie jarig is trakteert. Met de prijzen wilden we mensen laten kennismaken met de smaak van biologisch en de consumptie van biologische producten stimuleren. Ook ontvingen we zelf een geschenk…

Boodschappen

Jubileumacties: november

Oog voor de omgeving

In de maand november stond de omgeving centraal. We vertellen je graag over een bijzondere samenwerking met Dagcentrum De Oever in Lochem. Bovendien maakten we de winnaars van onze social media winactie bekend.

Afbeelding klein De Oever

Jubileumacties: december

Terugblikken en vooruitkijken

We blikken terug op een mooi (jubileum) jaar! We zijn trots op ons bedrijf en waar we nu staan. De afgelopen maanden hebben we aangegrepen om alle collega’s, klanten en relaties te bedanken. Op onze jubileumpagina kun je alles teruglezen. Nu is het tijd om vooruit te kijken. Samen op weg naar een biologische toekomst. Want bio biedt perspectief! Lees de column van Wilfred; Hart voor Bio

Header web nieuws Judith directeur Reudink